Emma
Et bilde av modellen Emma
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2586
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_378316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tomas W.

Teknisk greit nok og selvsagt et meget tiltrekkende motiv ( hvertfall for hertofile gutter ) som innbyr til mange visninger, med jeg får ikke helt tak på noe budskap her. Engasjementet hos modellen er fraværende, og det er en ulempe...

mvh tw
Ottar P.

Vakkert bilde av en flott modell!
Jan Inge K.

En god idé som ødelegges helt av modellens uengasjerte holdning og bortimot fortvilte ansiktsuttrykk...
Aina s.

Kjedelig lys og håpløs positur. Skal man først fremstilles naken på internett, bør det være noe litt mer ekstra med bildet, synes nå jeg. Flott modell. Synes du kan prøve igjen med litt mer spennende lys. (Klokker og evt ringer mm bør også av)

Mvh Aina
Skjalg S.

Enig med de over, lyset er for dårlig og posituren er veldig kjedelig. Med en så vakker modell burde komponeringen vært gjort mye bedre. Hun ser fortvilet, eller er det usikker ut.
Henrik H.

Ideen med draperingen funker greit i mine øyne, men flatebruken med midtplassering blir kjedelg. Avbilding av en formvakker modell som fortjener bedre! Her ser det ut som om Emma slett ikke er komfortabel. Holdningen og blikket kan gi inntryk av at hun har blitt uklart instruert. Var det flere fotografer mot samme modell her?
Aina nevner smykker etc. Tatoveringer ville jeg ha fått sminket bort- i det de på tilsvarende vis kan stjele oppmerksomhet.
Avsluttet .

dårlig bilde og overvektig "model", hun bør SLANKE seg
Andreas K.
+1
Herregud Tarzan Tony Keshtjella - for en saklig kommentar
Skjalg S.
+1
Kesthjella er ikke noe å bry seg om, han kan ikke gjøre noe annet enn å slenge dritt. Svært mange som har opplevd det her inne så du er ikke alene.
Fortsett å legge ut bilder, det er mange "normale" kritikere her også...
Tomas W.
+1
Alle modeller er flotte, også denne. Overvektig er det siste hun er. Det budre forøvrig vært et kriterie at de som kommenterer bilder her har en IQ som er målbar på +skalaen...


mvh tw
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu