Christianholm festning
Et kraftig behandlet bilde av Christianholm festning. Her er det fjernet en del lyskastere, nørutgangtrapp på veggen m.m. Har lekt meg litt med diverse filtere i PS for å få frem stemningen jeg ønsket i dette bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-22 18:19:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Canon 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_378593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Truls L.

Syns dette var et flott bilde av festningen med fine fargetoner :)

Mvh Truls
Anne-Lise S.

Jeg synes du har jobbet godt med Christansholm festning her. Ja, du har fjernet en del av det menneskeskapte fra nyere tid for å bedre få frem det originale ved festningen, og jeg synes du lykkes ganske godt med det arbeidet. Ser et mørkt område på festningsveggen som skjemmer litt; til venstre for vinduet. Her kan du gjerne jobbe litt mer slik at området ikke blir så mørkt. Det stemmer ikke med hvordan lyset faller i resten av bildet, og ser ut som et gedigent "fingeravtrykk". Øyet dras dit, så jobb mer her. Synes det er flott at du har tatt med noe av svaberga nedenfor festningsmuren, at kanonene kommer såpass godt frem, og at trærnes silhuetter er godt tydelige. Liker også godt at du får frem lyset som skinner på vinduene, og tegningen i mursteinene og på taket. At du også fint får frem værhanen på taket er flott. Liker toneforløpet. Skarpt og fint. Hvorfor ikke skrive noe historikk som tilleggstekst til bildet?

Anne-Lise
Geir V.

Takk for god og konstruktiv kritikk. Har lagt ut en versjon der jeg har prøvt å forbedre det du Anne-Lise påpeker. Enig i at første versjon ikke ble helt velykket der. Jeg er enig i at det hadde gjordt seg med litt historikk under bildet. Liker jo å lese dette selv når jeg ser på andre bilder. Der er du flink Anne-Lise.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu