Sort dame
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_378657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Andreas L.
Hei Myriam. Fint å se en "fotokunstner" her :). Jeg liker fargene i dette bildet, men jeg lurer på om du har noen tanker om hva bildet representerer. For meg er dette bildet veldig tilfeldig, uten noen større mening. Damen ser opp, på hva? Det er et spesielt bildet og det er noe ved det som tiltrekker. Spesiell komposisjon og farger.
Knut R.
Jeg liker ditt bilde av den sorte damen mot den diffuse bygningen i bakgrunnen. Det er nesten et noe nostalgisk preg over bildet som i et gammelt maleri. Fargene er flotte i en enkel, men vel fungerende komposisjon.

mvh Knut
Jon V. S.
Hei.
Syntes utsnitt og tittel fungerer bra, komp også forøvrig. Blir sittende å lure på hva hun kikker på men, det var kanskje meningen også.. Helt klart noe med denne situasjonen som jeg liker.
Mvh.
Jon V.
Myriam B.
Takk for kommentarer:-)

Selv liker jeg dette bildet, selv om det neppe passer inn i skolelærdommen. Og jeg tror nettopp det er det litt udefinerbare som gjør at jeg liker det... Men det er bestandig - synes jeg -litt vanskelig å vite om bildet fungerer for en utenforstående, eller om mine følelser og minner fra fotograferingen farger øynene mine og gjør meg for ukritisk.
Håvard F.
Blikk, stil, farger, etc. sitter bra her Myriam.
Kunne selvsagt vært int. å sett litt mer av bildet i høyre kant. (men men kan ikke få alt her i verden)
God søndagskveld fortsatt.
mvh
Håvard
Eli R.
Flott. Kunne tenkt meg at hodet var "fritt" og ikke overlappet hjørnet på vinduet men samtidig så er jo fargeforskjellene så store så det spiller kanskje ingen rolle egentlig.
Myriam B.
Takk til Eli og Håvard. Og enig med Eli i at det antagelig hadde vært litt bedre med fritt hode.:-)
Fred S.
Om hodet er fritt eller ikke spiller vel egentlig ingen rolle her, hodet står uansett greit nok ut fra bakgrunnen. Problemet er mer at bildet ikke "forteller" noen historie, infoen om denne svartkledde figuren er for mangelfull. Hadde hun vært plassert i et identifiserbart miljø som f.eks. kunne ha forklart bekledningen hadde du vært et skritt på vei. Her tror jeg imidlertid at vi befinner oss på en scene, at bakgrunnen er en kulisse, og at damen er en (amatør)skuespiller, men ut over det kommuniserer bildet ingenting.

vh fred
Myriam B.
Fred: Oki, men jeg synes nettopp spørsmålene det vekker ( hos meg ) gjør bildet spennende.

Dette er forøvrig ingen scene, det er midt på et torv i Praha, vaskebilen hadde akkurat vasket bakken, slik at alle turistene hadde rømt plassen, da denne kvinnen dukket opp.
Per Harald G.
Ho passar fint mellom dei vertikale linjene i murhuset bak, som også matchar fint fargemessig til huda hennar. Fine pastellfargar i bildet, forresten.

Eit underfundig og vakkert bilde, syns eg.
Myriam B.
Takk Per Harald:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu