Av vær og vind
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Geir K.

Flott bilde av et goldt landskap. Godt lys og skarphet. Hvor er bildet tatt.

Mvh Geir
Trygve O.

Hei Geir. Bildet er tatt på Fulufjellet lengst øst i Trysil (strengt tatt er jeg vel her så vidt noen meter inn i Sverige).

Trygve
Bjørnhild N.

Flott og skarpt bilde, god dybde, fint med sola som skin gjennom skyene langt der borte. Men skiføret er ikkje noke tess ser eg.
Eva K T.

Et virkelig flott bilde, bra komposisjon og skarphet, bra jobbet :-)
Tom A. T.

Flott komp som sammen med strukturen i snøen gir en utrolig fin dybde. Heldig med lyset var du også, noe du formidler på en god måte.
mvh Tom T
Ragnar P.

Hei Trygve. veldig bra motiv med ikke for mange elementer. Hvis det er lov å komme med forslag, ville jeg ha øket fargemetningen og kontrasten. ville nok også sett litt på fargetemperatur og justert litt på lyset. kanskje konvertert til SH.
Uansett tror jeg du ville få mye bedre "smell" i et allerede godt bilde. Dybden/ dramatikken i bildet ville bli sinnsykt bra.men som sagt: det er min mening.
Trygve O.

Takk for kommentarer. Artig å få konkrete forslag til forbedring Ragnar. Jeg ser at det er rom for mer dramatikk i bildet, ikke minst i skyene. Dette er noe jeg forsåvidt har prøvd meg litt frem med. Grunnen til at bildet er presentert slik det er, er at jeg helst etterstreber å få bildene så like den virkeligheten jeg opplevde under opptaket som mulig. Andre velger å legge på mer farger og kontraster etc. Dette har med personlige preferanser å gjøre. Smak og behag! Uansett takk for fine forslag.

Trygve
Bengt Egil R.

Flotte sastruger som nærmest skriker etter en skivandrer med pulk. Jeg kjernner i hvertfall suget. Fint å bli minnet på at vi har slike områder her hjemme også.
:-) Bengt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu