Risterasser i Ping An
Bildet inngår i albumet Søraust-Asia - Reisebilete fraa Kina og søraust-Asia.
Fleire bilete her: http://oda.hveem.no
og her http://www.visuello.no/?page_id=19
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per Harald G.

Dette er endå eit kvalitetsbilde frå deg. Du har verkeleg fått fram dette spesielle landskapet ved hjelp av komposisjonen, fargekontrastane, den knivskarpe forgrunnen og den duse bakgrunnen.

Delikat og storslagent, syns eg.
Knut Georg F.

Flott levendegjøring av et landskap som helt sikkert må være flott. Synes kanskje den lyse bakgrunnen blir litt "daff" og kler ikke helt det flotte hovedmotivet. Vil foreslå litt selektivt arbeide med bakgrunnen.
Mvh Knut
Trine R.

Digger fotografer med særpreg, og du er en av dem;)
Nok et stilig anderledes landskapsbilde!

Veldig bra;)

-Trine
Oda H.

Tusen takk! Pleier jo vanligvis ikkje å fotografere landskap, men når ein kjem over så nydelige deler av verden, så er ein bare nødt til å forevige det...
ingebjørg fyrileiv g.

Fargene er kanskje litt overdrevne metta, men jeg liker bildet likevel. Det eventyrlige forsterkes jo av fargene, og linjene er en reise i seg selv. Jeg liker dybden og hvordan du har plassert elementene. Stråene foran kan diskuteres, men de plager meg ikke her.

vh Ingebjørg
Oda H.

@ Inebjørg: Ja, har vurdert å klone vekk grasstråa i forgrunnen, men fann ut at dei kunne få stå. Må passe på at biletet ikkje vert for "perfekt" heller..

@ Knut: Vurderte å bytte himmel, men på ein måte synes eg det fungerer med daff himmel som kontrast opp i mot det ellers så fargerike biletet. Men skal sjå om eg får testa ut korleis det blir med ein litt sprekare himmel. Verdt forsøket uansett..

Tusen takk for innspel!
Avsluttet .

@ Nydelig bilde Oda, fargevalget er akkurat passende for meg, synes det er sprekt nok som det er og oversikten upåklagelig.
Mvh. Wind 8~))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu