lomo darling
lomo bilder tas under mottoet ''don't think-just shoot!'' og det finnes ingen søker i kameraet(kun rammesøker på toppen)så å sikte på motivet er vanskelig!
bildet er av den kjæreste personen jeg har i mitt liv:D
Utstyr
  • lomo
  • fix focus-4 linser
  • Blender-
  • Filmtype135mm
  • Nei
  • Annet''don't think-just shoot!''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger506
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

lomo = dogma
lyft på hatten så blir det bättre ;-)
Vemund L.

Lomo er etter min mening et av de dyreste metodene å komme fram til et dårlig bilde på. En oppfatning som stemmer bra overens med dette bildet, etter min mening.

Men....hver sin smak, selvsagt.

:-)

Vemund
Tomm H.

Hehe
Det var da ikke så oppløftende kritikk hittil. Kan jo være moro med nye teknikker. Kjøpte akkurat pinhole-kameradeksel til min EOS.

Lomo kan sikkert også være gøy men jeg tror det uansett er lurt å tenke før man tar et bilde. Da blir nok resultatet bedre enn her.
Bjørn J.

Det har du rett i Tomm, det hjelper ikke om en bruker populære antikameraer. Synes bilde er rotete.
Øyvind R.

Få her på dotten som liker Lomo (jeg er intet unntak). Det var en slags ''diskusjon'' om akkurat dette for en stundt siden. Det er selvsagt veldig artig å prøve ut ulike teknikker, men bildene blir ikke nødvendigvis bra.

Det tekniske her er jo ikke det beste vi har sett fra deg akkurat. Billedmessig er det heller ikke så bra eller interessant.

Liker bildene dine godt, spesielt s/h-bildene, og jeg synes du kan få til mye bedre bilder enn dette snapshot'et her..
-
Mvh, Øyvind
Torbjørn L.

Lomo må være russlands siste forsøk på å ''overleve''.. en slags konspirasjon imellom gamle KGB folk (som har overlevert disse tegningene til russlands tidligere ''spionkamera'') og fotoforhandlere i hele verden..

(forøvrig ikke så rart at russisk etterretning ikke har oppnådd sine mål hver gang.. med et slikt kamera i bagasjen er de jo heldige om de ser tittelen på dokumentet de avfotograferer, hehe)

Mål? Bruk mest mulig film på minst mulige nyttige ting..

Jeg liker ikke Lomo-generasjonen.. det hele er bare en dårlig bløff.. hva får en igjen for slike bilder? her er det helt klart noen smartinger som har klart å skape et eget interessesamfunn..

For det er jo ikke tvil om omfanget til denne ''bevegelsen''..

Syns vi kan avslutte med et lite sitat (raskt oversatt fra kamerats manual)

''når du tar bilder om kvelden; hold kameraet stille til du hører det ''andre'' klikket (lukker som går igjen etter 2-10sec eksponeringstid) .. men på en annen side gjør det ikke noe om du ikke er helt stø på hånda. for da får du KUUULE looomografiske effekter.. ''

brainwashed? yes please.

ps: Siri; dine ''normale'' bilder er bra.. blandt annet vil jeg trekke fram S/H bildene som Øyvind.. gi oss flere slike :)


Dagens leksjon:

ikke kjøp lomo, bruk pengene på MJU-2 istedet.. samme pris .. bare mye mye bedre.


mvh

Torbjørn
Carl Martin N.

elsker lomo!! ikke bry deg om teknikk-rytterne. Lomo er morsomt!!
Siri Samantha L.


takk carl martin! godt å høre at det er flere som ikke er helt opphengt i teknikk-lomo er befriende!
Silja H.

Lomokameraet ditt e misunnelsesverdig!! :) Herlige farga og bevegelsa i motivet. Skulle gjerne sett d bildet større, though-- ej e nærsynte. Greetings från Norway..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu