Norefjell
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379608} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Hei!
Dette synes jeg ble veldig fint. Liker at tretoppene og stammen sammen danner en ramme. Bildet er veldig rent, samtidig som du har fanget mange elementer. Og det er en fin detalj at man kan skimte noe som ser ut som bebyggelse ved vannet. Det fremhever følelsen av høyden.

For å pirke føler jeg kanskje at bildet er litt tungt på høyre side. Og det ville kanskje gjort seg med et element av noe slag i den tomme himmelen for å veie opp litt.
Men alt i alt føler jeg absolutt dette fungerer.

Mvh. Emil
Dag T.
Kuttingen nede virker litt tilfeldig, både på grunn av tilfeldige kvister og fordi linjen fra dalen nedenfor møter kanten litt tidlig. Irritasjon kan være bra, men her synes jeg ikke det gir noe.
Trine R.
Ja det nok litt høyretungt Emil, men jeg synes allikevel at det funker...Det blir ikke for tungt hvis du skjønner hva jeg mener...

Dag:kuttingen er ikke tilfeldig, for jeg ville ikke ha med gjerdet som gikk der, og da måtte jeg heve kamera såpass...Synes selv linjen fungerer, men vi har alle rett til vår egen mening;)

-Trine
Odd Tore S.
Ved første øyekast en variant av klassikeren med tre og greiner som rammer inn et landskap.
Skyene som driver over landskapet løfter bildet.
Men her blir landskapet ganske lite, litt blekt og underordnet innrammingen. Værmannen (del av halo) blir også litt blek og kraftløs. Dette, sammen med den brede hvite rammen, leder tanken i retning Polaroid eller simulering av Polaroid.
Etter å ha sjekket andre bilder som du har lagt ut her, forstår jeg at stilen er din og villet og bevisst. Jeg synes at den ble mest vellykket i motivet "Stillhet". Men det er naturligvis subjektiv synsing.
Odd Tore


Trine R.
Hei Odd Tore.

For å være helt ærlig, skjønte jeg ikke helt denne kritikken, om den var positiv eller negativ...

-Trine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu