Dani Sordo/Marc Marti - Rally Norway 2009
Fotografert litt over klokken åtte om morgenen under shakedown.

Jeg jobbet som offisiell arrangementsfotograf for Rally Norway da løpet gikk for drøyt to helger siden. Har tenkt til å dele noen bilder fra rallyet her på foto.no fremover.

Det fulle galleriet fra løpet finner dere her:

http://www.rallybilder.net/bilder/rallynorway09/
Bildet inngår i albumet Rally - Rally både nasjonalt og internasjonalt
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon AF-S 24-70 f/2.8 ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379705} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kenneth J.

Glimrende! Artig å finne det eneste punktet som er totalt frosset, speilet(!). Stod vel relativt nærme også, vil jeg tro?
Tittet også på hjemmesiden din. Her ligger jo drøssevis med knall-bilder!
Rune V.

Spennende og fartsfylt bilde.
Speilet er som nevnt "frosset", men jeg synes også dekket var stilig hvor man får et glimt av piggene.
Benjamin W.

Hei Kenneth og Rune,

Artig at dere nevner speilet, hadde ikke tenkt stort over det før dere påpekte det.

Jeg kan avsløre at jeg stod relativt nærme ja. Hadde jeg falt fremover i det bilen kom, så tror jeg nok de piggene hadde vært gravd inn i nakken min ;) Blitsen gjør sitt arbeid med å fryse piggene i eksponeringen.

Takk for kommentarer!
Espen V.

Her har du fått fram bra med detaljer på bilen. Kult å se carbondelene på lyktepod'en og andre smådeler. Tøft med såpass mye av bilen uskarp. Hvor lang lukkertid har du brukt?
Er litt usikker på om dekket med fordel kunne snurra mer. Fin detalj med piggene, ikke ofte man ser de så godt som her, men er som sagt litt usikker. Kunne tenkt meg litt mer luft foran bilen. Det funker med såpass midtstillt bil, men jeg synes det blir litt for trangt ved lykta.

Forøvrig kult å se bilder fra RN. Var selv ute på skogen fire lange dager, inkludert shakedown, så jeg har litt å gå igjennom i Lightroom. Den skikkelige kulda og soloppgangen på shakedown ga mye spennende lys og forhåpentligvis endel bra bilder.

Mvh
Espen
Benjamin W.

Denne eksponeringen var på 1/40 sekund. Å fange hjulet i bevegelse hadde ikke fungert med denne lukkeren uten blits. Samme hvor treg lukker jeg hadde tatt, så fryser uansett blitsen objektet du følger.

Litt mer luft kunne jeg også ha tenkt meg, men det er mer eller mindre slik orginal utsnittet er. På 24 mm og stående bare litt over bilen i brøyta så var det ikke mulig å få med mer av bilen akkurat her.

Du får slenge ut noen bilder selv, så jeg kan ta en titt på det du har fått fra rallyet Espen :)


Benjamin
Espen V.

Ser poenget ditt ang. blitsen.

Bruker stort sett 70-200mm på rally selv, da kan være greit med litt avstand til bilene. Vil tro du som RN's egen fotograf hadde litt fleksibilitet i forhold til sperrebånd o.l. Da får man litt større muligheter til bilder som dette.

Jeg har allerede lagt ut to-tre bilder, og flere kommer. :)

Mvh
Espen
Benjamin W.

Det hadde jeg ja. Fikk aldri hyl fra vakene på hvor jeg kunne stå i allefall!
Har kommentert noen av bildene dine allerede :)
Bjørn W.

Oi.. dette var supertøft! Vidvinkel og blits i innersving funker kjempebra. Her kommer heller ikke kanskje bilen så fort, sånn at det går ann å stå ganske nærme. Kjempestilig:)!

Hilsen Bjørn W.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu