Henning Solberg i mål på siste etappe i Rally Norway 2009
Etter mye problemer i løpet av helgen, klarte Henning Solberg å komme på en respektabel fjerdeplass i årets Rally Norway. Ved tidskontrollen ved målgang klarte jeg å komme forbi andre fotografer og journalister og fange hans reaksjon på helgens kjøring.
Bildet inngår i albumet Rally - Rally både nasjonalt og internasjonalt
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon AF-S 24-70 f/2.8 ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_380383} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Liker detaljene og fargene, ja rett på dette, god guts fra deg Benjamin, et gladbilde, drikkeslangen utgjør en vesentlig faktor her er min mening.
Mvh. Wind 8~))
Espen V.
Dette er en bildetype jeg aldri har prøvd meg på. Skal likevel prøve å kommentere litt.
Synes uttrykket til Henning gjør hele bildet. Og det er vel utøverens reaksjon umiddelbart etter målgang som man vil fange, og som er av interesse for aviser o.l. Det har du lykkes bra med.
Fint med mikrofoner og armer som viser hvor hektisk slike situasjoner er. Skulle selvsagt også sett Cato bedre inne i bilen, og ikke bak en mikrofon. Men skjønner at slikt er umulig å styre.
Ville prøvd å dempe høylysene litt, og de røde/orange fargene en smule.
Jan-Vidar B.
veldig bra, syns du treffer veldig godt på formidlingen. syns absolutt at mikrofonene må være med, det er det som krydrer bildet.
Flott utsnitt og ikke minst utrykket til Henninng Solberg..:)
Christer Eide L.
dette var et virkelig supert bilde med disse mikrofonene som leder oss opp til Henning Solberg. godt lys i ansiktet og generelt i bildet. kunne ønsket meg Solberg litt mer i det gyldne snitt, da hadde det blitt enda mer smell i bildet, og et mye mer behagelig bilde å se på. ville også kuttet litt i venstre kant av bildet, frem til der hånden som holder nrk mic´en starter. før der er det ikke noe som trenger å være med.

Christer.
Benjamin W.
Takk for fin kritikk på bildet! Det er akkurat derfor jeg valgte å oppgradere meg til sølvmedlem, slik at jeg kunne få bedre kritikk på bildene jeg legger ut.

Hilsen,

Benjamin
Bjørn W.
Kjempetøft! Masse æksjen med fokus på Solberg. Får inntrykk av at ting skjer og at dt går bra. Fint lys også.

Hilsen Bjørn W.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu