Into the Great Wide Open
Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_380446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Chr. G.
Det er ett eller annet som fungerer for meg, enkle elementer, stemningsfult lys, fravær av skarphet og en brukbar komposisjon.

Bildet kunne med fordel vært lagt ut i mindre størrelse og mot svart bakgrunn. Og som vanlig; titler (kan i noen tilfeller oppfattes som en fasit til hva betrakteren skal se) liker jeg ikke.
Kjell F.
Hei Roar. Nydelig bilde, god komp og merkelig stemning. Skulle gjerne sett dette med sort bakgrunn og kun det. Jeg tror det ville fremhevet stemningen - alene mot elementene.
Mvh Kjell
John B.
Hei
Et veldig bra og stemningsfullt bilde, enkelt og greit...
John B.
Odd Tore S.
Annerledes, uten tvil. Alt er uskarpt og drømmeaktig, og likevel flagrer ikke blikket hvileløst omkring. Kanskje det skyldes det nærsynte lyset fra hodelykten?
Stilen til skiløperne tyder på at de ikke pleier å krysse Grønland på ski.
OK komp og eksponering/behandling i PS. Litt mindre format (~ 1200 pixler på langsiden) ville gjort seg på denne skjerme. Får sjekke det ut igjen på en skjerm med flere punkter.
Odd Tore
Carsten A.
Enig i mye av det Chr. Glorstad skriver, ikke minst om tittel. Jeg skulle ønske at det blir bedre forstått hvor negativt denslags tittelbruk kan virke. At den her er på engelsk blir et negativt tilleggsmoment.

Fra thumbnail til fullstørrelse blir en stor skuffelse. Bildet tåler overhodet ikke å bli presentert i denne størrelsen på vanlig skjermavstand (og det er ikke avgjørende at det ikke er mulig å se hele bildet på én gang selv med skjerm i 1280x1024, men det gjør jo ikke saken bedre). Også på dette punkt kunne man ønske at det blir bedre forstått at det ikke er forbudt å tilpasse bilder til en passende størrelse selv om det er tillatt (men i dette tilfellet ødeleggende) å bruke 1280 piksler i bredden.

Jeg skriver min bemerkeninger ut fra at bildet utvilsomt har et fint potensiale. men som presentert faller det gjennom.

MVH CA
Roar B.
Hjertelig takk alle sammen for tilbakemeldinger. Alltid hyggelig, spennende -og ikke minst lærerikt med slik konstruktiv respons.
Kjøper også argumentene vedr. bakgrunn og piksler.Må skjerpe meg der !

Til Odd Tore: Nei, disse to herrene har nok ikke kryssa Grønland, hverken på ski eller annen måte. Men det har vel strengt tatt ikke så mange andre heller gjort :)
Tror nok kanskje det var tussmørket, løypa og mangelen på stavtak som bidro mest til den noe spesielle posituren.
Dessuten artig å høre at dere oppfatta bildet som stemningsfullt, litt merkelig, annerledes og drømmende. Samme følelsen satt jeg også igjen med da bildet dukka opp foran meg på skjermen.
Samtidig som musikken til Tom Petty & the Heartbreakers` Into The Great Wide Open tona ut fra radioen. Og da måtte det jo bare bli slik...
Odd Tore S.
Etter å ha sett det på stoor skjerm vant det etter min mening på sort bakgrunn. Den fant på en måte gjenklang i de mørke skistavrerne.
Odd Tor
Øivind Helge E.
Jeg er enig med de andres oppfatning av presentasjon. Det ser ut som det er en del støy i fargene pga høy iso-verdi. Du kan jo prøve å fjærne den støyen med programmer som NoiseWare eller Noise Ninja. Problemet er ofte at man taper detaljer, men det er vel neppe et problem i dette bildet. Komposisjon og farger er spennende, og uskarpheten er med å lage stemningen.
Roar B.
Takk for kommentar og tips Øyvind ! Tror nok også at ISO verdien lå klart i øvre sjiktet på dette bildet. Seint på kvelden,sparsomt med lys og mye mørkere egentlig enn det som vises på bildet.

Mvh Roar
Jostein S.
Hei
Likte dette uttrykket med de to vandrerne i landskapet
Fin effekt
Jostein
Roar B.
Jostein : Takk for at du stakk innom og gav litt nytt liv til dette gamle bildet :) Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu