Light is an artist
Bildet er av en bølgeformet arkitektonisk formasjon på Fornebu. Solen kom inn fra høyre i bildet og både skyggela og smeltet et spennende mønster i frosten, som fikk meg til å gripe etter kameraet.
Bildet inngår i albumet Fornebu -
Utstyr
  • Canon 450D
  • Canon EF-S 18-55 IS
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_380555} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trini B.

Artig sett, og helt enig med at lyset er en artist.
Fint s/h
mvh

Trini
Haakon B.

Takk skal du ha Trini. Jeg er personlig veldig fornøyd med bildet og tittel, og det er jo kjempehyggelig å få bekreftet.

Mvh,
Haakon
Anne-Lise S.

Forstår godt at du greip kameraet her. Liker aller best venstre side, litt lenger inne i motivet, og ville selv valgt å konsentrere meg om det spennende området der. Gode linjer og strukturer sammen med de myke, svulmende formene. Høyre side velger jeg å overse... :-)

Anne-Lise
Haakon B.

Takk skal du ha, nettopp det fascinerende med disse formene som fanget meg ved motivet. Ang. beskjæringen ser jeg meg enig i at venstresiden er mer spennende, men samtidig gir de skrånende plankene på høyresiden en ekstra dybdeeffekt jeg personlig liker. Takk for god kritikk!

Mvh,
Haakon
Svein Harald O.

Spennende bruk av linjer og god komposisjon. Ser en tilsvarende stil med bruk av kontraster, perspektiv og linjer i flere av bildene dine.
Haakon B.

Takk skal du ha Svein Harald, setter stor pris på slik tilbakemelding.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu