En solfylt vinterdag, så vakkert ute, men desverre kunne jeg ikke gå ut pga sykdom. Men ved hjelp av kamera og macro-objektiv ut gjennom vinduet, hentet jeg sneen inn til meg og lekte litt med den:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-04 08:43:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-03-04 08:50:34
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 40 D
  • Sigma Sigma EX 2,8/105 DG Macro C/EF
  • Brennvidde105 mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/6400s
  • Nei
  • AnnetHer har jeg brukt litt kontrast, brightnes og invertert,samt color balance
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger603
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_380657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (37)
Tormod H.
Det ser ut som en grenen av bjørk som kaster lys på den innbrakte sneen. Det godt komponerte og skarpe lysregnet fra oven gir fin effekt i resten av bildet. Ser ut som om du har hatt det gøy.
Tormod
Inger-Lise S.
Takk til deg Tormod!
Ja, jeg hadde det gøy,-lagde versjoner i ulike farger, speilvendte, oppned etc :-)

Inger-Lise
Avsluttet .
Joda,dette kan jeg absolutt like:-)
Nydelige farger,struktur og mønster:-)
Tone
Roy Arne K.
Hei
Liker veldig godt fargen her, men som en del av dine andre bilder så har jeg vanskelighet for å se hva det er -----men det er kanskje meningen.

Mvh. rak
Inger-Lise S.
Takk til dere!

Roy Arne: Neida, det står i underteksten ;-)

Inger-Lise
Dirk R.
Hei Inger-Lise,

et vakkert bilde! varme farge og mye å se på.

Hilsen dirk :-)
Eli B.
Hei Inger-Lise, spennende bilde du har her. Liker lekingen din med snøen, dette ble et spennende bilde som man blir nygjerrig på.

mvh Eli
Håvard F.
Hei Inger-Lise. Synes bildet blei severdig. Pirret i allefall min nyskjerrighet da jeg oppdaget fargeklatten i miniatyr blandt mange andre bilder.
Liker det jeg ser, og synes det fungerer bra. Flott!
mvh
Håvard
Per Harald O.
Inspirerende kreasjon! Liker det!
Hilsen Per;)
Tone A.
Hei Inger-Lise
Gløden i gultonane spesielt i forgrunnen,gir mykje varme til bildet.Forgrunnen med sin tekstur har bua linjer som dreg blikket mot midt-og bakgrunnen kor bruntonane gir kontrast.
Men forstatt er det optimisme i motsatt kant kor lystona felta utan tekstur kjem godt fram mot den mindre bruntona sida.
Øverst heng dei tynne kvistane mest ertande ned mot den gultona forgrunnen. Mest som dei strekk seg mot den soldekka overflata med knoppane klare på kvistane.
Om det er gløden i vintaren du har fanga med sine ulike mønstre og mjuke former, kan eg likevel mest sjå hudtonar og mjuke former som om det var kne og mage her.
Nokre småe og bruntona prikkar antakeleg pga konventeringa viser litt godt igjen rett attmed kvistane til høgre er pirket. Men elles eit vakkert bilde kor kvistane gir optimisme og liv med sine lyse tonar mot snøen sine ulike mønstre og tonar.Her kjem vintergløden fram spesielt på den mjuke forgrunnen. Inspirerande i desse kalde vintertidene.
:) Tone
Helge .
Øh..Nå ble jeg forvirret her, men på en positiv måte.
Du fikk frem så mye av det jeg mener om bildet Tone, men du utrykker det mye bedre en hva jeg kunne få til.
Men nå droppet jeg ikke inn her for å skryte av deg (men gjorde det likevel):o)
Anne-Lise, så flink du er, dette har du et godt grep om, jeg er imponert over måten du jobber frem slike motiver på. Det er ingenting som jeg kan sette fingern på, kan ikke en gang pirke.
Må vel bare avslutte med å si godt arbeid gjør meg glad..

Mvh
HRB
Inger-Lise S.
Tusen takk for kommentarer!

Inger-Lise:)
Knut R.
Jeg beundrer din kreativitet, - at du får slike vakre bilder ut av noe som de fleste av oss ikke evner å se.

Her er det meste sagt av alle andre. Flott utnyttelse av skygger og teksturer i snøen kombinert med en skjønn gul farge og pyntet med hvite grener.

Vakkert dette her!

mvh Knut
Øyvind S.
Skygger, linjer og strukturer gjør dette spennede, de hvite grenene bringer oss inn i naturen med ønske om vårtegn, tankefult og vakkert bilde..
Øyvind
Odd Tore S.
Jeg vet nesten ikke om jeg tør si det, men min første tanke var appelsinskall med tekstur. På en måte har jeg ikke helt kommet meg etter førsteinntrykket.
På en måte er ikke fargen gylden på en slik måte at jeg forbinder det med snø. Gråtonene og teksturen i disse forbinder jeg også mer med huden på et stort dyr, (Jeg har akkurat gjort en serie mislykkede opptak av rimet snø selv, og har ganske klare oppfatninger om hvordan de skulle blitt. Men slik ble de ikke, og da må det jo gå ut over noen?).
Så denne gangen var nok din sender og min mottager stilt på forskjellige bølgelengder. Det er visst best at jeg fortsetter å skrive prosjektspesifikasjoner.
Odd Tore

John H.
Hei Inger- Lise
Selv om du er indisponert og ikke kommer deg ut stopper ikke det din store kreativitet. Du har fanget vinteren og varmet den i ditt lune rede.Fine varme toner og linjer som er krydret med de lyse grenene som vil bli med å leke. Håper du er i bedring og klar for våren.
John
Inger-Lise S.
Hei og tusen takk til dere!

Odd Tore: Jeg setter ikke bare pris på rosende
kommentarer. Det er interessant at
bildene blir møtt med ulike reaksjoner!
Fint med ulike meninger :-)
Inger-Lise
Tove H.
Er det spiselig? - var min første tanke...Herlig abstrakt bilde. Godt å se på åpne bilder, hvor fantasien kan utfolde seg. Liker farger, tekstur og komposisjon. Dette veksler mellom appelsin, elefanthud og myk, deilig plysj - mange assosiasjoner. Fint med stråtustene som strekker seg ned mot gropen. Et sanselig bilde som jeg liker godt, både fordi det er enkelt og dekorativt, og at det kan romme/assosieres med så mye . Bra å få dette til av snø - jammen er du dyktig!
Hilsen Tove
Lars-Anders M.
Jeg syns det ser ut som hud. En del av en hånd eller noe slikt. Pent å se på.
Mvh
LAM
Bodil Kristine F.
Opplever noe mollstemt både i fager og form, vanskelig å assosiere med noe annet enn hud, f.eks. en mismodig munn.Tustene som henger ned kan da være hår/bart...Synes ikke bildet slår meg som vakkert, snarere tvert i mot...uten at skjønnhet trenger å være kriterium på et godt bilde. Det er annerledes. Det er et originalt uttrykk. Det er nok.

Mvh Bo
Inger-Lise S.
Tusen takk for kommentarer!

Bodil Kristine:
Enig i at skjønnhet ikke er kriterier på et godt bilde. Mener jeg forstår hva du mener her.
Min egen mening om bildet varierer mye!Jeg liker både det mollstemte og det jeg,-innimellom-, syns er pent,med fine linjer. Noen ganger syns jeg som du at det er motsatt av vakkert, men likevel noe som tiltrekker..Årsaken til at et bilde tiltrekker, kan sannelig være uforståelig:)Og merkelig at man har så skiftende mening om eget bilde..

Inger-Lise:)
neil robert jones f.
Hei Inger-lise.
Jeg vett ikke, lys og farger er glimrender.
om komp og motiv, finn sin plass? Er vanskelig å tolke.
Mvh. Neil
Liv F. D.
God morgen Inger-Lise.
Synes du har fått et fint bilde med fine varme fargetoner av dette kalde motivet. Fint komponert og godt presentert!

Ha en strålende dag!

mvh
Liv ")
Inger-Lise S.
Takk til dere!

Jeg har lagt ut originalen ubehandlet, og den samme kun konvertert.

Ha en fin dag!

Inger-Lise
Odd Tore S.
v2 er svært nær det jeg så for meg som utgangspunkt for dette bildet. Enkelt og greit, fin gjengivelse av snøen, men ikke et motiv som ville blitt husket lenge.
Inverteringen gjør småkvistene mer spennende som element i bildet. Fargen blir ikke særlig lik gylden snø i utgangspunktet, og heller ikke etter videre behandling. Teksturen i snøen minner meg mer om elefanthud i overganger mellom kroppsdeler.
Abstrtakte bilder er ikke å spøke med for den som har lett for å få feil assosiasjoner!
Odd Tore
Bodil Kristine F.
Interessant å se originalen samt konverteringa uten tilsatt farge. Mer "ufarlig" og nøytral stemning av snøen.V 1 har en helt annen effekt/dimensjon over seg.

Mvh Bo
Avsluttet .
Prøvde å finne ut hva kreatoren tenker i originalen og min konklusjon var at det er et meget sterkt ønske om sol og sommer.
Er så saktens enig, PAT, positiv aktiv tenkning.
Mvh. Wind 8~))
Liv F. D.
Den blå var bare helt skjønn da Inger-Lise!

mvh
Liv ")
Inger-Lise S.
Takk for kommentarer!

Inger-Lise
Thorbjørn R.
Jeg synes v1 fungerer best. Passe abstrakt, men likevel konkret nok til at øyet fester seg ved detaljene. Jeg har ingen umiddelbare forslag til forbedringer.

Mvh Thorbjørn
Marit O.
Herlig og spennende,fin struktur og former.Trode ved første øyekast at det var en menneskekropp som hadde gåsehud,men nei da Inger- Lise,kreativt og spennede!
Hv,denne gangen!

Mvh Marit
Inger-Lise S.
Takk for kommentarer!

Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.
Eg foretrekker i dette tilfellet #2 og originalbildet.
Mvh Inger Anne
Odd E. k.
God kveld Inger-Lise!

Det er som å farte i kosmos når en ser orginalbildet. Forstår godt at du er fødd av stjernene slik du presenterer alle disse vakre bildene dine. Orginalen minner med opp passasjen av en nær gassplanet ute i solsystemet, der den tette atmosfæren blir farget av det sterke sollyset fra vår stjerne. Versjon # 2 og 3 minner meg om bakparten på en hest (ryggen og hoftepartiet), der kontrastene er flotte.
Nydelig mesterlif fremstilt Inger-Lise.

Ha en trivelig helg fra meg!!

Mvh

Odd E.
Ps: Har bursdag i dag!!
Avsluttet .
Dette kunne blitt et godt bilde. Men, dessverre, med denne farvebruken blir det ikke noe for mine øyne.
Bildets ingredienser gjennkjennes. Snøen blir bare gul, intet mer.
Takke meg til v2, som er ekte, og naturlig.
mvh arild
Kristian S.
Kjempespennende! Jeg lurte litt mens jeg kikket på den gule versjonen. Ørken? IR? Bobler. Synes du har fått mye ut av motivet.
Inger-Lise S.
Tusen takk til dere!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu