))))))PARANOIA(((((((
Kombinasjon av to bilder, det ene et selvportrett.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-11-30 11:56:18
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Coolpix 880
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ragnar W.
Synes det her er vanskelig å forholde seg til fordi to legger ut to helt forskjellige bilder.

Det første ser jeg som et ærlig og redelig forsøk på å lage et godt bilde og som fungerer bra ihht tittelen. Litt mere ''scary look'' på modellen hadde vært ønskelig. Hevet/senket øyebryn for å uttrykke mer redsel/bekymring f.eks.

Det andre er vel bare lek i PS og ikke ment seriøst?
Trine S.
Takk for kommentaren. Alt er vel en lek i PS, så får det være opp til tilskueren å ta det seriøst eller legge noe annet i det.

Men, nå er ikke disse bildene forskjellige annet enn i innrykket betrakteren sitter med. Det er det samme bildet begge to, det siste ''speilet'' slik at det utgjør et helt ansikt.

;-)Trine
Toini B.
Litt enig med deg Ragnar, men litt uenig også...Jeg får inntrykket av at personen føler at noe er galt men at hun ikke kan sette fingeren på følelsen... Derfor synes jeg uttrykket stemmer..litt usikker/anspent. men enda ikke klar over at det er noen som kommer.

Tøft bilde, likte det

toini:)
Ragnar W.
Joda, bruker man PS som mørkerom (som jeg også gjør) så er det greit at alt er lek. Og lek er bra!

Det jeg mer mente var at jeg synes 2'er var mer humoristisk og for meg fungerte den derfor ikke på samme måten som 1'ern ihht tittelen.

Men for å utbrodere det litt. Jeg synes du har veldig bra teknikk på bildene dine, og det blir nesten litt for perfekt i denne sammenheng! Jeg tror 1'ern hadde fungert bedre for meg med en litt mørkere, blurry utførelse enn her, hvis du skjønner hva jeg mener. Men blikket mot personen bak i bildet er veldig bra gjort.

Så jeg likte 1'ern jeg også da, tross invendingene! ;-)
Avsluttet .
Liker dybde effekten i bildet!

Synes det kanskje ser litt for ''oppstilt'' ut. Du ser ikke ut som du har noia. Og bildet av deg er nesten litt vel skarpt og ''perfekt''...

Men for all del.. Et fint bilde!!

jANARKerik
Jóhann Á.
To forskjellige bilder. Originalen er bra men uttrykket syns jeg heller er slik som mor har på når hun vet at pjokken kommer for å skremme i det nye Halloween kostymet sitt. Ikke så alvorspreget som tittelen kunne gi inntrykk av. Men en god billedidé og bra jobbet fram.
Frank W. G.
Liker originalen!
Bra gjennomført, men det kan nok allikevel jobbes noe mer med. Stå på!!

Frank
Eli L.
ganske spennende, men ikke helt troverdig siden du ser så glad ut! en annen ting jeg reagerer på er at det ser litt kunstig ut. døren til høyre ser ut som et bilde som henger ved siden av modellen fordi det er så sort i mellom deg og ''døren''. Savner litt 3d følelse her, det blir litt for flatt! ellers liker jeg lyset på deg, og lyset i døra.
Stein Rune B.
Arig dette.
Skarpt og kreativt.

Stå på!!!
Marius J.
Helt enig med Eli i hennes kommentar !
Er noe med bakgrunnen som gjør det litt kunstig !
v2 har ikke noe positivt å tilføre slik jeg ser det, men lek er bra så stå på videre !
Axel P.
bra komp. Ville forsøkt å hente mer detaljer i ansiktet når man først er i PS, men det er en kul kontrast når det er så lyst.
Cathrine K.
Liker godt versjon to videre liker jeg fargen du valgte fremhever ''ailien'' uttrykk.......Bizzare..
.... festlig bilde .....Cat
Avsluttet .
Bra uttrykk. Fet kontrast. Bra bilde.
Arild S.
Liker originalens uttrykk.
Hun har et litt ubestemmelig uttrykk, og spøkelset er montert i en litt rar innramming eller setting. Ikke 100%, men det gir meg noe å undres over.. og jeg liker resultatet.

v2 er for så vidt artig..

Arild
Erlend M.
Idéen er meget god! Men ikke utførelsen. Ansiktet kunne vært litt mer skremt. Har du sett coveret til filmen, The Others? Det er frykt! Og ikke så ulikt dette. Det andre bildet i bakgrunnen ser dessverre litt kunstig ut. Ellers enig med Eli Lund.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu