The coastline
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetmacro
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_381861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jarle H.
Dette bildet falt jeg for med et samme.
Liker spesielt fargepaletten og lyset.
Det ser ut som om det er en stomfull dag ved kysten.
Strandlinja der bølgene bryter gir en fin og levende diagonal i bildet. Jeg sitter og lurer litt på om diagonalen går litt for mye fra hjørne til hjørne, men den ujevne kystlinja oppveier mye.
En skal jo ikke avsløre alt, men jeg lurer fælt på hva jeg egentlig sitter og ser på.
Et kreativt og fargerikt makro.

Mvh Jarle
Inger-Lise S.
I likhet med Jarle falt jeg straks for dette motivet. Strukturen er fin på både vann og land ( får kalle det for det, men er sannelig ikke sikker på hva som framstår som kystlinje etc. her).
Kledelige farger i bildet. Diagonalen gjør seg, men jeg ville kuttet ca 2 cm oppe for å unngå at den gikk fra hjørne til hjørne.
Her blir jeg nysgjerrig, ikke minst med tanke på skummets bredde kontra omgivelser.Nedre venstre skumlinje gjør mye for bildet. Litt mindre skarphet i venstre side av bildet, men var det hundre prosent/perfekt,var jo hensikten med å legge det på BK borte ;-)
Kreativt og absolutt dekorativt bilde.

Inger-Lise


neil robert jones f.
Hei,
Enig med Jarle og Inger-lise.
synes bilde er veldig bra og tittel passe godt.
med forslag til k det egentlig er nærmest jeg komme er nærhet bilde av asfalt med noe flytende veske, eller stein med lav.
Mvh. Neil
willy m.
Takker alle sammen for tilbakemeldinger. Jeg vil gjerne stille spørsmålet: Er det viktig for folk å vite hva et motiv består av? :) jeg bare lurer..blir bildet bedre av å vite?Jeg spør ikke for på noen måte kritisere noen som helst men fordi det er en diskusjon jeg tar med meg selv hver gang jeg legger ut et bilde som er abstrakt eller et macrobilde som i utgangspunktet viser dagligdagse elementer, men å vise dem i et litt annet perspektiv. :) Jeg har vel selv variert min egen oppfattelse av hva som er rett og galt i så måte, men liker godt å holde motivet for meg selv vanligvis fordi det er med på å gjøre motivet til en ulik opplevelse for den enkelte og at det gir rom for funderinger og tolkninger. Hva mener folk om dette? :)
Mvh Willy
Helge .
Hei.
Spørsmålet du stiller er helt greit og selvfølgelig er det mange meninger om dette. Om du velger å ikke avsløre bildet så har du din fulle rett til det.
Avslører du det så er det fare for at mange henger seg opp i det som IKKE bildet dreier seg om. Å påkalle intresse og nysjerrighet er en kunst i seg selv.
Når det gjelder bildet ER jeg nysjerrig på hva det er men sliter man seg løs fra det så har du truffet med tittelen. Det kan oppfattes som bølger mot en sandstrand, det har mye med bildevinkelen å gjøre, var det mer rett på kunne du kanskje miste illusjonen. Kuttet som Inger-Lise foreslår er jeg enig i.

Mvh
HRB
Inger-Lise S.
Hei! Helt enig med Helge her! Du har ingen plikt til å fortelle hva du har fotografert. Jeg bruker stort sett å bevare mine "yrkeshemmeligheter". (Er intet yrke,da) En gang i blandt forteller jeg, om jeg selv syns det spiller liten rolle.
Jeg mener også at man bør la være å fortelle!
Ikke minst fordi mange da vil kopiere deg. Noen klarer det utmerket likevel, tro meg!

At vi er nysgjerrige, betyr ikke at vi forventer svar!
Jeg syns du tenker veldig selv om denne saken.
Selv har jeg fått råd fra meget dyktige og erfarne fotografer/ kunstnere om å ikke fortelle.
Stort sett bør du gjøre som DU vil, så lenge det ikke rammer andre.
Kreativitet og fotoglede bør ivaretas. (Selv har jeg slettet over 300 bilder, alle med masse gode kommentarer), men har klart å holde fotogleden i live,-stort sett.
Ser du er en dyktig fotograf!Jeg mener du bør kutte, du bør absolutt la din egen mening avgjøre! Svært viktig det! Selv velger jeg å gjøre som jeg vil,følge råd jeg er enig i, ikke "prostituere" meg.
Stå på!

Inger-Lise
Inger-Lise S.
Tillegg:
Mente at du selv hadde kloke tanker om dette.

I tillegg mener jeg mye av mystikken forsvinner om man forteller!

Inger-Lise :-)
willy m.
Takk for fine innspill. Jeg har jo holdt på med dette i noen år nå, og har alltid ment når det gjelder denne type bilder at man bør ikke avsløre for mye. Som kunstner er jeg opptatt av at bildene mine tolkes utifra en subjektiv oppfatning..mener selv det blir mer spenning i bildet på den måten. :)
når man legger tittel til et bilde som dette er dett også med på å gi den som ser en tanke om hva kunstneren selv føler og ser. Det varierer veldig om jeg velger å gi bilder tittel eller ikke.. :) akkurat dette gav seg selv, så det er nå så...og Inger Lise, jeg står alltid på egne valg til slutt og er veldig streng med meg selv på det området..nettopp fordi det er så mange ulike tolkningsmuligheter...føles det ok for meg så blir det slik:) skal tenke på kuttingen du foreslår her en tid og la dette modne i meg, så får jeg se :) Uansett, så setter jeg stor pris på forslagene :)
Mvh willy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu