Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger135
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_382020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Hei Ingeborg
Dette ble jo riktig så lekkert. Hvitt mot hvitt. Hesten kommer tydelig frem i snøen, god struktur og gode toner og kontraster i dyret.
Artig og interessant utsnitt, med hesten plassert så langt ned i bildet.
Er det en islandshest?
Uansett, et gildt bilde, og fint å ha med litt av bakgrunnen også, trenger ikke mer en treleggene slik som du har gjort det for å få litt dynamikk over bildet.
Bra.
mvh arild
Odd Tore S.

Pen hest med tilløp til dynamikk representert med man og hale.
Litt stilig hvordan hestens farge gjentas i bjørkestammene i bakgrunnen. Er det såpass interessant at bakgrunnen kunne kuttes under den fremre grankvisten?
Odd Tore
elin a.

Dette ble et veldig bra bilde av en flott hest.
Liker dette.
elin
Inger-Lise S.

Enig i at bjørkestammene går godt til hestens farger, slik Odd Tore nevner. Kutting under fremre grankvist ville gjort seg om komposisjonen hadde vært litt mindre ordinær..Hesten ser ganske lei ut..Ser ut som den går nedover her..
Aldri så lite tilløp til action i litt av mannen og noen hårstrå i halen. Synd med kuttingen av beina her.
Teknisk syns jeg bildet er skarpt og med gode farger.
Godt du ikke får kritikk for at det er spor i sneen, det har jeg opplevd:)

Inger-Lise
ingeborg w.

Takk for utdypende kommentarer, alle sammen. Arild, ja det er en islandshest.Odd Tore, jeg vurderte å kutte rett under grana, men syntes bildet ble litt kjedelig. Det blir nok mer stilrent, men miljøet kommer ikke så godt fram. Spørs hva man vil ha fram tror jeg. Inger Lise, mulig den ser lei ut, men det var den ikke. Den var veldig stressa, sjelden den løper ute på beitet, så da måtte jeg benytte sjansen å ta masse bilder. Den løper nedover ja. Med så mye snø som vi har her nå blir det kutting av bein omtrent uansett, derav også spor i snøen. De lager seg stier på beitet og holder seg på disse når det er så mye snø.
Inger-Lise S.

Hei igjen!
Jeg har studert dette en stund...Jeg tar tilbake det jeg skrev om kutting av bena.
Bildet er så godt teknisk, med et stort pluss med bjørkestammenes farger som går igjen i hesten, at jeg ville kuttet bort greinene oppe. Du står da tilbake med et renere bilde, uten unødige forstyrrelser, samtidig som du får grå skygge oppe til venstre.

Inger-Lise
ingeborg w.

Hyggelig at du har tatt deg til en ekstra titt, Inger-Lise. Jeg ser poenget med å kutte grantrærne. Det blir et renere bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu