Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_383306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjell Sigurd S.
Dystert og småspennende. Liker kameravinkelen og "spøkelset" (som i virkeligheten er en plante/busk?) nede til høyre. Velger ihvertfall å se det slik. Tunge toner styrker inntrykket av noe dystert og stille. Komposisjone blir litt snill med en litt forknytt avslutning oppe til venstre.

Mvh
Kjell S
Avsluttet .
Litt vanskelig å få tak i innholdet. Et mørkt uttrykk. Oppfatter vinduet nederst med himmelspeilingen som hovedelementet i motivet. En kameravinkel som forsterker inntrykket av (mot) himmel? Komposisjonen ellers er uklar. Et motiv med potensial, men noe mer å jobbe med her tror jeg..
vh kjellh
Kristin S.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Slike motiver/bilder har jeg liten erfaring med må jeg innrømme, så var i grunn veldig usikker på dette.

Dette var et forsøk på å formidle en litt dyster og små skummel stemning, som jeg synes passet til motivet.

Kameravinkelen har jeg valgt fordi jeg ønsket og få betrakteren til å få følelsen av tilstedeværelse, om jeg har lyktes vet jeg ikke?:)

Personlig har jeg ingen problemer med komposisjon, men er enig med deg Kjell Sigurd ang.avslutninga oppe til venstre, men den kan jeg gjøre noe med:)
Personlig synes blikket draes fra "spøkelse" (plantene)nede i høyre hjørnet, og videre opp til det venstre vinduet. Og vinduet med himmelspeilingen gir blikket et sted å hvile på. Mulig jeg tar feil og at jeg har sett meg blind på dette.
Kjell: Bildet har helt sikkert forbedringspotensiale

Igjen mange takk til dere begge, hyggelig:)

Kristin


Thomas R.
Synes den veggen på mange måter er interessant nok i seg sjøl, masse struktur, former og kontraster. Er ikke helt sikker på komposisjonen, men det er jo lett å si i ettertid.
Kristin S.
Mange takk Thomas. Ja det finnes mye interessante detalje motiv på dette huset, det blir nok mer fotografering der. Men i dette tilfelle var jeg stemninga jeg ville prøve å formidle:)

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu