Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger132
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lill Beate Bru F.

Spesielt bilde, har sett på det noen ganger nå, det er en enkel komp som likevel gir mye.Gode fargetoner, liker den rammeeffekten som er rundt den lille trekassen/boksen,som forøvrig ser ut som en settekasseramme og gir meg et inntrykk av at dette henger på veggen.Artig med plasseringen av eplet!:-)
Det enkle er som regel det beste:-))
Bela D.

Jeg elsker deg for en så god kommentar. Du påpekte nøyaktig de tingene jeg ville oppnå.
Tusen takk.Lill
Aina s.

Hei Odd. Dette minner om noe jeg så i Black & White magazine (for lenge siden). Likhetene er dusheten, den lille skarpheten og bruk av enkle modeller som epler og egg bl.a.
Jeg synes du lykkes veldig godt her. Kunne gjerne tenkt meg å se det i sh også. Selv om rødfargen på eplet var veldig fin.

Mvh Aina
Odd Tore S.

Stilleben hvor tyngdekraften tilsynelatende er opphevet. Rammer hører jo hjemme på veggen.
Spennende diffust inntrykk, med matchende fargenyanser. For min del er det også bildet svakhet, det blir litt for søtsuppete.
Hadde fortsatt muligheten til å gjøre om til s/h vært tilstede her på dotten, skulle jeg uttalt meg om det ville vært bedre i s/h. Nå må jeg bare tro det.
Odd Tore
Lill Beate Bru F.

He he... Odd, det var ikke dårlig:-)
Artig at jeg traff da.

----om bildet skulle gjort seg i s/h... så tror jeg at JEG ville beholdt eplet i farge.
men jeg liker det slik det er!:-)
Bela D.

Hei og takk for comments.
Til Aina: Det er riktig at teknikken ikke er min. Men jeg har det ikke fra det bladet du nevner. Dette har jeg fra en Photoshop Creative. Syntes teknikken er fin spesielt med tanke på print. Tror effekten kommer enda bedre fram.
Til Odd: Jo tyngdekraften er opphevet. Det passer meg veldig bra. Newton oppdaget jo også tyngdekraften ved hjelp av et eple. Jeg opphever den ;) . Søtsuppete er en individuell smakssak. For noen er det sikkert riktig for andre ikke - her stiller jeg meg nøytral. Jeg må bare tilfredsstille alle mine kunder  . For meg var teknikk, komposisjon, farge og virkning som stod i fokus når jeg lagde dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu