Softball in Central Park
Bildet inngår i albumet New York - Bilder tatt på Manhatten
Utstyr
  • Nikon F90x
  • -
  • Blender-
  • Filmtypeilford 100
  • Nei
  • AnnetKopiert på Ilford mulitgrade papir. Kontrast ca. 3-3.5
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38458} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
lars morgan k.

Bildet er ganske bra, selvfølgelig mye bedre en det meste her, men jeg har et par forslag, et kan ikke gjøres nå. siden bildet er tatt, det andre er et mørkeromsforslag.
Litt lengre lukkertid og en blitz på rear-sync hadde vært knallstilig, det er allerede bra nok at ballen er med, men en fartsstripe hadde vært knalltøfft.
Mørkeromstips er mørkere himmel og litt mørkere bakgrunn med fremheving av ballen slik at den ble mer fremtredende.
Ellers som sagt er bildet absolutt bra. Den midtstillte komposisjonen av balltremannen er ikke helt i samsvar med reglene for komp, men jeg forstår at du ville ha med folkene til venstre, de er med å etablerer autentitene og fremhever realismen i situasjonen. Selv om jeg kritiserer mye vil jeg understreke at jeg liker bildet.

vennlig hilsen
Lars Morgan
ivan h.

Takk for kjempebra kommentar! Jeg var nok litt for mye inne i ''straight photography'' da jeg tok bildet, til at jeg kunne brukt blits på bakre lukkergardin, selv om det virker bra på mange sportsbilder.

Det med midstillingen tenker jeg som regel på når jeg tar bilder. Men her så jeg batteren som en del av de andre på laget. Så hans likhet og tilhørighet til de andre som forventningsfult følger med på ''stjernen'' på laget er med på å gjøre komposisjonen mindre statisk og mer dynamisk. Jeg likte også veldig bra de tre til venstre og kunne aldri tenke meg å ''ofre'' dem fra bildet.

Men som du sikkert så plasserte jeg batteren litt til venstre for midten, slik at hans diagonal løper fra nedre venstre hjørne til øvre høyre hjørne. Dette fremhever også etter min mening ballens bevegelse som er fremover og oppover til høyre i bildet.

Ved å stå i denne posisjonen kunne jeg også plassere ham mellom lagkameratene. Synes ofte det blir rotete når et hode plutselig stikker opp bak hovedpersonens rygg...

Mørkeromsarbeidet vil jeg gjerne prøve. Det er bare en hyggelig utfordring å få.

Tusen takk for konstruktiv kritikk. Det får også til å tenke på hvorfor jeg akkurat tok bildet slik jeg tok det. For det er så mange tanker og vurderinger en tar i det en trykker på utløseren :-)
ivan h.

Er inne og ser på bildet på en datamaskin på et bibliotek. Det er mye gråere her en hjemme hos meg. Håper dere får et med rett kontrast og ''svertning''...
Marius F.

Bra fanget øyeblikk. Likte godt utsnittet.
ivan h.

Takk Marius! Gøy å få kritikk på bilder som ikke nylig er lagt inn.

Hilsen Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu