Motlys
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-14 12:37:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Tormod H.
En solid Tim Falch inspirasjon, nydelig utsnitt, fint eksponering av motlyset med unntak av venstresiden som kanskje har fått litt i overkant eller for direkte på kilden. Fine skarpe detaler.

mvh
Tormod
S. N.
Veldig bra lys!
Prøvde du andre fokuspunkter også? Jeg tenker umiddelbart at jeg ville ofra litt skarphet helt øverst i bildet mot litt skarpere "overleppe" - det hvitgrå området midt i bildet blir kanskje litt ullent? Mens de lange som henger ned bak og er herlige, og dette er det reneste pirkerier fra min side. Jeg blir så utrolig glad og inspirert når jeg ser at noen tar i bruk lys på en bevisst måte for å lage bilder :)

Silje
Inger-Lise S.
Liker dette godt! Fint utsnitt. Herlig lys.Flott bakgrunn.

Inger-Lise
Roger H.
Et uvanlig motlysbilde. Har sansen for dette her. Det er litt rart å se på, men jeg liker det.

vh Roger
Håvard F.
Skikkelig flott motlysbilde av hesten.
Liker valg av blender og eksponeringen. Fint format.
Spennende bilde.
mvh
Håvard
Anna K.
Flott farge, lys og dybde! Har absolutt følelse av tilstedeværelse av det fløtte dyret. Får lyst å strekke hånda og klappe det.
Mvh Anna
Odd Tore S.
Annerledes og utfordrende.
Det siste gjelder først og fremst valg av blender og fokusplan.
Burde man, med henvisning til tittelen, forvente at de elementene som er i motlys også burde vært skarpere. Det er jo fint med skjeggvekst på overlippa, men den hadde vel ikke blitt mindre bra om lyset var annerledes?
Jeg skulle likt å se dette også med rim i skjegget, bruk av mindre blender, og fortsatt motlys.
Interessant bilde fordi det utfordrer.
Odd Tore
Kristin E.
Nydelig med hårstråene som er badet i lys og ute av fokus. Veldig fint utsnitt og god eksponering av mulen. Dette bildet kunne jeg godt tenke meg å ha i stooort format på veggen :-)

-Kristin
Jan-Vidar B.
Veldig bra, herlig komposisjon, lys og farger. dette likte jeg..:)
Atle J. G.
Ikke så ulik mitt bilde: bilde nr. 431802
Absolutt best med motlys :-)
Mvh AJG
Øyvind A.
Dybdeskarpheten blir i minste laget, bildet hadde gitt et roligere inntrykk om flere av hårene hadde vært skarpe. Og de aller lyseste hårene kunne kanskje vært dempet noe.

Til tross for innvendingene synes jeg dette er bra. Fin idé, glimrende bruk av lyset.

mvh Ø.
Stig Børre E.
Herlig. Utsnitt og lys er topp. Godt valg av fokuspunkt. Plages ikke nevneverdig av uskarpe hår - men at større dybdeskarphet kunne gjort bildet enda bedre er ikke umulig.

StigB
Ivar B.
Lekker utnyttelse av lyset, og fargetoner. Vigneteringen i kantene bidrar positivt og trekker meg direkte inn i motivet. Bedre dybde, godt mulig men liker det godt slik det er presantert. Mvh Ivar.
Erik J.
Takk for masse respons! Dette ga et skikkelig kick i opptaksøyeblikket- jeg følte at det fungerte! Derfor elsker jeg det selv, men jeg er absolutt enig med alle som ønsker større dybdeskarphet, og ergrer meg grønn over at seansen ikke ga flere sjanser. Men jeg prøver igjen! Forøvrig kommer jeg med flere fra samme seanse.
ingeborg w.
Morsomt og spennende! Motlyset med glorien og de varme tonene til venstre og de kalde tonene til høyre gjør hele bildet. Noe større dybdeskarphet hadde nok hevet bildet, men det gjør seg veldig godt som det står nå.
Erik J.
Jeg tok meg tid til å jobbe litt med oppskarping - og legger inn ny versjon. Jeg vil gjerne ha synspunkter på om det var verd bryet.
Svend Wiig L.
Hei Erik!

Flotte hestebilder/portrett du har lagt ut i det siste!
Mener jeg hadde sett det tidligere men det var nok bilde til Atle J.G!

Synes ve.2 ble et annet utrykk, skarpere og større kontrast. Mulig sollyset som skinner inn på ve. skjegg/hår ble noe vel lyst men samtidig utgjevnet det hvis du forstår i forhold til ve.1.

Bra!:)

Mvh Svend

Inger-Lise S.
Hei! Jeg syns absolutt arbeidet du har lagt ned i v2 er verdt bryet.
Dette er et motiv jeg har stor sans for,-ditt utsnitt, farger og lys,-og jeg liker begge bildene.Bildet er så mye mer enn en hestemule,-det tiltrekker. Jeg forstår ikke hvorfor,men slik er det.
Om jeg skal velge, går jeg for v2.

Inger-Lise

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu