linjer
Utstyr
  • nikon d700
  • nikkor 85 mm
  • Brennvidde85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384772} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Erlend S.
Jeg likte ikke at snøen er rosa. Enten så kan du korrigere den hvit, eller lage svarthvittbilde, eller hvis du står for det uttrykket fortsatt- la det være slik. Jeg kikket på det fordi jeg likte linjene.
Nina S.
Takk for kommentar.

Bildet er konvertert til Sv/hvitt allerede, på min skjerm er ikke snøen rosa,det var heller ikke tilsiktet, men heller litt mørkere enn det den framstår på min pc.
Mvh Nina
Inger-Lise S.
Jeg liker motiv, vinkler og linjer her.
Bildet har ikke rosaskjær på min skjerm.Den er heller ikke kritthvit, men det er trolig ikke ønskelig heller.
Jeg syns de 3 nederste cm gir lite til bildet og ville kuttet her..

Inger-Lise
Morten M.
Ser ikke rosa ut hos meg heller. Sitter og lurer på hvordan bildet hadde blitt uten det store treet rett foran. Er litt usikker på om det kanskje hadde vært bedre om bildet hadde vært tatt på fremsiden av treet. Treet blir i mine øyne litt for iøyenfallende, og trekker mye oppmerksomhet vekk fra gangstiene. Synes de kryssende stiene mot den vite snøen gir fin kontrast, og personen sammen med søppelbøtten skaper fin dypde og størrelsesforhold i bilde. Hilsen Morten
Avsluttet .
Hei, hos meg er det litt sepia?!Som jeg synes er helt ok. Jeg synes også at et kutt i bunnen hadde gjort seg. Treet gjør at dama ser lenger unda ut...noe jeg likte her. Greinene i toppen der imot kunne får min del være borte.

Unasett et severdie bilde. Fine linjer. Godt hun er med.

Mvh Wilko

Odd Tore S.
Bra med linjer her, og tre andre elementer som krydder og til å bryte opp geometrien.
To av disse elementene virker positivt på bildeopplevelsen, mens det siste og nærmeste, treet, blir for stort og bastant, og hindrer blikket i å vandre rundt i stisystemet.
På denne skjermen er bildet tydelig sepiatonet. Jeg har sjekket mot et annet bilde her som jeg vet at er rent s/h, og det er fritt for fargestikk. Så her er det noe på ferde, og for en gangs skyld er det ikke nettleser eller skjerm som gjør det.
Odd Tore
Erik J.
Jeg føler at du er inne på noe med både linjer og trekanter her, men for meg (som kanskje har litt matematikerhjerne) blir det for rotete eller med et annet ord litt uferdig.
Ivan H.
Hei,

Skal ikke kommentere noe om fargestikke eller sepia..

OK bruk at linjer og samt at treet er så dominerende at man automatisk ser forbi det (om du forstår). Positivt.
Ville kuttet mye i bunn av bildet, nesten helt opptil trestammen. Også litt usikker på hva bosskorgen gjør med ballansen i bildet. Bildet virker litt uballansert, uten at jeg helt klarer å sette ord på det..

Mvh
Ivan
Nina S.
takk takk for alle kommentarer.

For min del er treet viktig, Ivan var inne på det, blikket vandrer forbi og rundt. I tillegg hjelper alle linjene i gangveiene til at det er mye å se på og gjør at blikket vandrer.
Enig at en søppelbøtte kanskje ikke er av det mest spennende, men for meg er den med på å lage en fin diagonal med treet, søppelbøtta og damen i det fjerne som elementene i diagonalen. Slik henger damen med i bildet og blir en viktig del av motivet.
Mvh Nina
Ivan H.
Hei igjen,

>Enig at en søppelbøtte kanskje ikke er av det mest spennende..

Hvis det var min kommentar du refererer til her, så mente jeg _ikke_ at søppelbøtten ikke var spennende, men gjør at bildet ikke her helt i ballanse (ut i fra utsnitt og plasseringen av elementene).
Men som skrevet, blir ikke helt ening med meg selv og klarer ikke å gi en god forklaring på det..

Mvh
Ivan
Erlend S.
Farger igjen. Jeg Dro bildet inn i photoshop, discard profile. Her var det ganske nøytralt. Prøvde å beholde profilen, da ble det rosa, eller egentlig oransj i følge målinger. Skjermen min er bærbar og for blå, så jeg burde være litt forsiktig med å kommentere farger. I safari for mac var det fryktelig rosa for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu