the new Jerusalem
Skapelsen er fullbyrdet, menneskenes redningsmenn er klar til utføre sin gudegitte oppgave.

serien avsluttes neste fredag
Bildet inngår i albumet Tilbake til fremtiden -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Georg B.

Nei, dette blir helt feil. Midtstilling av hovedmotivet blir døllt og kjedelig. Bruk "Rule of thirds", slik det står beskrevet i "DigitalPhoto".
Imidlertid god dybdeskarphet - tør jeg spørre hva blenderen var? f16? Joint strike force? Hvorfor engelsk tittel - sikter du deg inn mot et internasjonalt marked?
Georg B.

Uhumm: Joint strike fighter, sku'de'vær'
Aina s.

Jomfru Maria og cowboyer vs varulver og andre okkulte krefter, eller slår de seg sammen for å redde jorden? Er jomfru Maria skapt av E.T fødselsmaskinen på et av dine forrige bilder, eller blir hun manet fram på trekkspillfestival ? Er trekkspillet en kilde til moralsk fordervelse eller opplysning? Og hvor blir det av vikingene ? Midtstilling av en sentral skikkelse synes jeg er helt på sin plass, men må ærlig innrømme at jeg har falt helt ut av historien. (Kanskje jeg aldri har skjønt den) Jeg synes dette bildet etterlater flere spørsmål enn svar. Å stille de riktige spørsmålene er nok mer korrekt enn å servere svarene på et fat. Her skjønner jeg fint lite, men så er det også en god del ting mellom himmel og jord som er vanskelig å forstå.

Mvh Aina
Helge R.

Takk til Georg, hyggelig at du er innom.
Hei Aina, det som mangler på historien bak bildene, er historien.
Jeg vet av erfaring at et manuskript tar tid, tid jeg ikke har. Historien er ganske klar inne i hodet, før eller siden skriver jeg den og prøver å gjøre noe med tekst og bilder.
Advarselen i historien bak bildene er viktig! Hvorfor skal ET'er være bedre enn oss? Hundre år etter Columbus var antal urinvånere i amerika redusert med 90 %, det blir noen millioner mennesker.
Krig og påfølgende utryddelser er ganske menneskelig, hva med de som finnes der ute i kosmos, hvorfor skal de være mer fredsommelige enn oss.

Midtstillingen har mange forklaringer, jeg mener at bildet balanserer med spillemannen og bygningene.
Ønsker alle en flott helg
:)Gorm
Aina s.

Hei Gorm. Jeg har sett på E.T´ene som en type mennesker etter SLM2 bildet, så da har jeg nok tolket det meste noenlunde ut i fra hensikten. Jeg synes selv jeg har "hengt med", helt til nå. Med tanke på urinnvånere tror jeg at jeg skjønner dette bedre også. Cowboyene og trekkspilleren var nok de elementene jeg stusset mest på. For min del synes jeg dette er det "vanskeligste" bildet hittil. I forhold til å skjønne hvor du vil kun ut i fra bildet. Kanskje det hadde vært lettere hvis det hadde vært kun en cowboy, og to andre skikkelser som symboliserte noenlunde det samme på andre steder av kloden?
Ha ei fin helg !

Mvh Aina
Avsluttet .

Herlig bilde Helge.
Spennende og jeg syns det er helt greit at det er litt sånn uforståelig.............,jeg lager mine egne tanker.
Tone
Helge R.

Litt om cowboys, mytene om en arbeidsgruppe på slutten av attenhundreårene er mange. Her ser jeg for meg inkarnasjonen på Hollywoods glorifisering av cowboyer i ferd med å frelse verden, en Obamah light.
Det at de blir skapt av en kvinne bygger opp under skapelsesmyter.
Det hele startet med SLM2, en vanvittig maskin som suger sjelen ut av kroppen. Jeg så for meg en verden på randen av selvutslettelse. Ute i romet er mennesker i ferd med å bygge et romskip som er i stand til å lete etter andre beboelige kloder.
Du kan ikke få plass i romskipet, men sjelen din kan skannes inn i den store datamaskinen som er sentral i romskipet. Finner de noen gang det lovede land kan man skape menneskekropper og fore dem med en sjel.
De neste bildene er fra reisen, jeg ser for meg små teknofiserte beholdere styrt av utvalgte sjeler.
Det hele baller på seg når de finner jorden.
Noe slikt....
gode tanker fra
:)Gorm
Lars-Anders M.

Åp 21,2 Og jeg så den hellige by, det nye Jerusalem, stige ned fra himmelen, fra Gud, gjort i stand og pyntet som en brud for sin brudgom.

Ellers er det tekniskt bra.
Mvh
LAM
Tom T.

Midt stillingen gjør ingen ting her, her er de som er midt punktet, tror de.

Likte bilde godt Helge, en dine bedre på en stund.

TomT
Eva Marie P.

Hm,ja eg syns dette var et bilde med håp...ettersom det nye jerusalem kommer dalende..
Men country,,,huff, hvis det skal være en del av frelsese prosessen, då slit eg.O)
Spennende bilde, mange tanker, tida går som vanlig.
Men tankene dine med bildet overgår alle mine fantasier, du er helt utrolig Helge. og alt det du har av evner og fantsi, vannvittig bra.

-epl
Helge R.

Det nye Jerusalem, som L-AM skriver, som en brud pyntet for sin brudgom, var tanken som snek seg forbi, da jeg laget bildet.
Bildene i serien, viser en framtidig syndeflod forårsaket av ET'er som fordriver oss, slik mennesker til alle tider har fordrevet hver andre.
I forrige episode gikk himmmel og helvete sammen om å gjenskape mennesket, i sitt bilde?
Her viser jeg resultatet, født av en kvinne.

Cowboyer er midt universalmiddel når ting går på skjeive
takk for kommentarer
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu