På tur
To personer som går tur på fjellet. Har gjort bildet til sepia/ utslitt svart-hvitt fordi det var det som fikk mest ut av himmelen slik at jeg fikk utnyttet informasjonen i bildet best mulig.
Nja. Ikke helt fornøyd, men klassifiserer bildet som et snapshot, så da er det ikke så farlig. Legger ut dette bildet for å stå i stil med et annet snø/sepia bildet jeg legger ut.
Bildet inngår i albumet Sepia og snø - Rett og slett snapshots. Kjapt og gæli' og tuklet litt med i photoshop.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 16-85mm 1:3.5 - 5.6 VR
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Alex K.

Synes dette var kult! =) Likte veldig godt detaljene i menneskene, men savner litt kontraster. Hadde vært bedre med litt mer kontrast for å få frem detaljene i snøen bittelitt, ellers er det veldig kult!

Hvorfor flekker på himmelen? ser litt ut som det er en skann, kanskje meninga da..
Mvh Alex K.

P.S. Når du legger ut sånn, kanskje du kan gjøre selve bildet litt mindre, sånn at man får hele på skjermen uten å måtte scrolle fra side til side? Tror det blir enklere for oss som ser på å få med helheten.
Tormod H.

Jeg synes dette var et meget tiltalene bilde hvor S/H legger en fin ro over det hele. Jeg liker balansen mellom himmel og snødekte fjell godt. Mulig litt hard oppskarping og kontrast, men det er Kanskje (Lightroom?)funskjonen du har valgt som får det til å se slik ut ?
Tom T.

Hei!

Du har fått frem et spennende bilde, med denne etter behandlingen. Synes himmelen skiller seg for mye ut, med den ikke helt fine korningen.

Fin komp:)

TomT
Jan Inge K.

Enig i at himmelen kunne vært foruten korningen, men ellers ble dette lekkert. Et tidløst preg over dette...
Stein Tore F.

Korningen i himmelen var en del av dette retro-preget ja, men er enig i at det ble en smule for mye ja. Lett å overgjøre, men det var noe jeg måtte ofre for å få frem alt jeg ville i himmelen. Opprinnelig er himmelen og fjellene i helt samme farge og kontrast, så jeg måtte kjøre noen ganske drastiske endringer i Photoshop. Brukte CS2 forresten.
Når det gjelder bildestørrelsen har jeg bare laget den etter størrelseskravene som står når man legger inn:)

Oppsummering: Himmelen er jeg enig i kunne vært bedre, er den jeg er mest misfornøyd med. Komposisjonen og kontrasten og tidløsheten var det jeg prøvde å spille mest på, og det er vel der som er mest tydelig i bildet. Konstruktiv kritikk tatt:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu