Reise
....vi er hele tiden i en reise, noen kommer noen går, en lar seg ikke stoppe fordi veien tar slutt, men fortsetter ........................
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Sigma 150mm 1:2,8 APO MACRO DG HSM
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_385346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Tittelen reise gir en pekepinn om hva du ønsker å formidle her. Ellers er det mange som er "på tur" i motivet ditt, uten at det fremkommer noe tydelig hovedmotiv. Beklager å være negativ, men for meg ser dette tilfeldig ut, og som fotografi og enkeltstående bilde uten noe klart budskap.
vh kjellh
Knut Inge E.
Takk for konstruktiv kritikk. Ser hva du mener Kjell.
Avsluttet .
Det er vanskelig å foholde seg til noe her. Jeg blir begrenset med 50 skiltet....ikke for mye fart her =) 2 ferrier og en flott omgivelse.. Blass i fargene...Om det skulle bli noe så hadde jeg kuttet helt til venstre av venstre stolpen. kutt bildet i 2. Opp med kontrasten ....kanskje BW =)

Mvh Wilko
Avsluttet .
Reiser og reiser, ja hvor går veien på dette bildet Knut?, gir oss ikke før sjelen vandrer, mine assosiasjoner.

Muligheter for

:http://community.adobe.com/help/search.html?searchterm=sm...p;hl=en_US
og

:http://community.adobe.com/help/search.html?searchterm=sa...p;hl=en_US

på dette bildet er min mening.

Mvh. Wind 8~))

Thorbjørn R.
Jeg synes komposisjonen er meget bra her. Det er ikke lett å få denne type bilde til å bli interessant, men jeg synes du har lyktes her. Mange alternative tranpsortmåter:bil, motorsykkel, ferge, gående og barnevogn.

Mvh Thorbjørn
Knut Inge E.
Takk til dere alle. Særlig til deg Thorbjørn, som ser det jeg prøver å formidle her.
Avsluttet .
Jeg tror ikke at din tittel passer helt til det du påstår nå kl 19.39. Føler at du peker mot ferrie og ikke forskjellige transportmuligheter som barnevogn, etc. Ellers har jeg missforstått alt og beklager mitt første innlegg.
Bortsett fra fargene ;-)

Mvh Wilko
Knut Inge E.
Har vel "påstått" det hele tiden, viser til under tittlen som jeg la til etter den første kommentaren fra Kjell, "....vi er hele tiden i en reise, noen kommer noen går, en lar seg ikke stoppe fordi veien tar slutt, men fortsetter ........................" men ellers er det vel opp til betrakteren å vurdere hva han ser, så i så måte er det ingenting å beklage, det er dette jeg lærer av. Takk til dere alle for gode kommentar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu