Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger414
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_385946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ivar B.
Herlig mønster i vannet som skaper en fin struktur i bildet. Stammene med påfølgende speiling skaper fine linjer og symetri. Den minste stammen bak er viktig med gjentagelsen i form og for balansen i bildet. Mvh Ivar.
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Linjeføring i vann der trestokkene bærer mye av bildet! Et meget yndet og spennende motiv.

Regner med det er fra samme sted ja som forrige du la ut!?

Vet ikke helt om du allerede har brukt polafilter her, hvis ikke hadde det vært spennende om du da hadde fått vekk speilingene i vannet fra himmel. Skumlinjene ville kommet enda bedre frem da med større kontraster.

Uansett et vanskelig motiv for å få det så "rent"
som her. God beskjæring og plassering av elementer.

Mvh Svend
Ivan H.
Hei,

Likte dette bedre enn det forrige.
Bildet har en fin ballanse i forhold til trær og bevegelsen til vannet.
Noen strå her og der, men du tar de sikkert med for å ikke få det helt "rent"?

Godt mulig jeg ville hatt en litt annen tone i bildet (kaldere), men her er det komposisjon, bevegelse og plassering av elementer i bildeflaten som er styrken.

Mvh
Ivan
tor åge s.
Lekkert og spenstig utsnitt...Fargemessig spennende.
mvh totto
Stig Børre E.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger.
Svend: Dette er en av naboeksponeringene til mitt forrige bilde ja. Stokken opp til høyre er sentral i det... Polafilter har jeg, men i feil dimmensjon. Må få meg det. Det kunne gitt et annet og kanskje bedre uttrykk. Personlig liker jeg "rotet" som refleksjonene skaper - men at refleksjonene svekker linjene som skummet skaper det er jeg enig i. Jeg får innvilge meg et polafilter ø67 ved neste lønnsutbetaling... :-)

Ivan: Grumset som ikke burde være der, er der fordi jeg rett og slett ikke gidder å klone det vekk. Bevisst latskap kan det vel kalles... :-)

StigB
Roger H.
Jeg og likte dette bedre en det forrige. To stokker og trærne som speiler seg i vannet danner et fint mønster i bildet. Har sett på det en stund, liker uttrykket.

vh Roger
Avsluttet .
En liten og stor i parallell med strømninger og speilinger i livets dans slik jeg ser det, vakkert og fortellende i min tolkning, men kanskje dempet litt på det lyse da mitt blikk hviler på dette og kommer ikke med på denne leken.
Mvh. Wind 8~))
Avsluttet .
Extra, etter å ha dempet det lyse i mitt eget program er jeg med.
Wind 8~))
Avsluttet .
Linjene gjør bildet,trærne gir det dimensjoner, sammen med fin opptaksteknikk blir dette bildet riktig så severdig. Komposisjonen gjør meg litt "urolig".
vh kjellh
Tove H.
Flott av den store og den lille stammen i elvestryket. Liker linjespillet og speilingen. Liker også dette enda bedre enn det forrige.
Hilsen Tove
Christer Hoel O.
Dette var enda bedre enn naboeksponeringen. Herlig struktur og mønster i bekken, som står godt i stil måter trærne heller på. Mvh Christer
Christer Hoel O.
Ser at kommentaren min har en litt kryptisk setning. Det skulle ha stått: ..., som står godt i stil til måten trærne heller på.
Mvh Christer
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger.
Eivind: Kladden med snø er litt irriterende ja. Den er akkurat ikke utbrendt, men det skjærer litt i øynene.

Christer: Forsto din første kommentar, tross skrivefeil. Tror jeg legger igjen litt leifer på dotten selv. Knoter med tastaturet på laptopen...

Jeg liker vel dette bedre enn det forrige selv. Tror det har litt lengre levetid.

StigB

StigB
Inger-Lise S.
Du har mange spennende ideèr! Mye kreativitet. Og du presenterer bildene på en dyktig måte, både komposisjonsmessig og teknisk.
Jeg syns dette bildet er både godt å se på og spennende, og også her er topp komposisjon og teknisk utførelse.Fint spill mellom lysog skygge.

Inger-Lise
Eva Marie P.
Kjempestilig dette bildet ditt.
alt er liksom sagt, ville bare slenge meg på å si at dette var noe utenom det vanlige.
-epl
Marit O.
Stilig bilde der struktur og mønster gjør bilde spennende,samt speilingene og kontrastene gir bilde en nydelig effekt,liker farstfølesen du har fått frem her Stig!

Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu