I kjelleren
Dette bilde består av 3 bilder, der et av dem er stock (bakgrunnen) og resten har jeg tatt på skolen.

Kanskje du tenker at det er for mye blod til den jenta? Men alt blodet tilfører ikke henne, "slakteren" har jo hatt andre ofre, men om du syns det ble for mye av det "gode" bare si ifra!

Du kan gå inn på bloggen min for å se hvordan de 3 bildene ser ut hver for seg; http://blogg.eirikanda.com/#home
Jeg syns det ble ganske tøft jeg..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-29 23:08:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • 18-200 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPhotoshop CS3
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386222} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Eva K T.

Ja dette var jo et virkelig stilig utført bilde, bra komposisjon, ville kanskje ha kuttet haken vekk slik at bare halsen vises men er ikke noen ekspert. Uansett et virkelig bra bilde :-)
Avsluttet .

Helt enig, tøft og kreativt, flott overlay, noe for CSI, liker plasseringen og det dystre av død, krim for kresne Eirik.
Mvh. Wind 8~))
Venche J.

Huff, jeg har ikke sansen for slikt, selv om jobben er bra utført.

Stockfoto - er det lov her inne?

Wenche.
Aina s.

Jeg synes kanskje jenta og bakgrunnen hadde vært bedre og enda skumlere. Da kan fantasien få fritt spillerom - hva har skjedd her? Mannen med øksa gjør det mindre skummelt etter min mening, fordi vi får endel svar. I alle fall øksa blir litt too much. Uten den ville vi kunne spekulert i hva han har gjort med henne. Veldig bra utført.

Mvh Aina
Jane B.

Hei Eirik! Jeg synes dette er virkelig bra gjennomført, og jeg liker det akkurat sånn som du har laget det. ;-)

Mvh
Jane
Øyvind H.

Hei Eirik!
Så Fritt Vilt sammen med barna mine i går, og fikk litt assosiasjoner til denne. I tillegg kom jeg i tanker om en viss herremann fra Østerrike.. Ingen gode assosiasjoner dette, men viser vel muligens at noe av hengsikten til bildet er oppnådd.
På meg virker dette godt gjennomført, selv om jeg rent personlig ikke har sansen for slikt "griseri". Ikke vondt ment.
Hva gjelder kommentaren angående haken, så er jeg ikke enig. Den bør etter min mening absolutt være tilstede.
Alt i alt veldig bra gjennomført
Frode T.

Jeg likte bilde slik det er. Godt gjennomført.
Etter å ha sett på det en stund er det kansje bare en ting jeg stusser på. Hvordan kom han seg vekk i fra jenta uten å lage blodfotspor?

PS en liten kommentar til mengden blod.
Det er ikke for mye blod til en jente.
Fyll en 1 1/2 l flaske med konditor farge og tøm på gulvet. Da vil du se hvor mye det utgjør. Kroppen innholder 4 liter blod!
Eirik A.

Takk for kommentarer folkens!
Frode, du har et godt poeng der.. det har jeg faktisk ikke tenk på.. kan se om jeg får til noe når jeg får tid! Takk for at du sa det!

Kan assosiere dette bilde med mange ting syns jeg, SAW filmene, Hostle, Fritt vilt, herremannen fra Østerrike osv, men jeg tok inspirasjon fra Hostle siden jeg så litt av den filmen for ca en uke siden. ;)
André G.

Kule ting! Liker jævlig godt ideene dine!
MEN jeg ser for mye av "morderen" kutting ved halsen hadde vært bedre. Fotspor er også ett poeng. MEN hvorfor har ikke mannen med øksa skitne armer`? gjerne med blod & gørr! :-)
Ville også vurdert en eller annen overlay her. Bildet ser veldig smammensatt ut. Med overlay av krøllet papir/ sprukket maling o.l. ville bildet fått mer "røfft" utrykk. Ville kanskje lagt på litt røyk eller fargefilter over for å få bildet litt er helhetlig (Dvs. så det ser mer ut som om det ikke er klipp&lim) Men som tilhenger av splatterfilm så er dette ett morsomt bilde! :-)
Eirik A.

Har tenkt litt på armen selv, hadde på noe sånn rust ting, men det så ikke så veldig bra ut, men jeg skal se på om jeg får til noe over hele bilde, slik at det blir enda litt "skumlere"
André G.

Hei igjen!
Den nye versjonen med overlay funka mye bedre. Ikke imål ennå, men stemningen ble betydelig mer "troverdig". Synes effekten er litt overdrevet, men det samlet blidet langt bedre! Stå på mann. GOD stemning! :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu