Feistein fyr
Bildet inngår i albumet • Arkitektur • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386370} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Aina s.
Jeg ville likt dette bedre om du hadde kuttet i bunn og fjernet den diffuse grå konturen i midten nederst. Jeg ser at du har noen linjer som gjentar seg i bildet, og en klar plan med kompen, men etter å ha sett på det og scrollet noen ganger, tror jeg likevel jeg ville likt det bedre m et kutt.
Steinene, fyret og båten blir klare brudd fra den lyse softingen, mens den nevnte grå konturen forstyrrer dette, synes jeg. Dersom jeg ser for meg et kutt, synes jeg godt du kan ha med deler av den mørke steinen i høyre hjørnet, selv om (/kanskje nettopp fordi ?) den ikke balanseres mot noe.
Kanskje litt "risky" å foreslå et slikt kutt på et såpass godt balansert og planlagt bilde, men jeg synes det får en litt annen stemning når jeg "scroller vekk" bunnen (smak og behag).

Mvh Aina
Geir B.
Takk for både relevante, observante og interessante synspunkt, Aina.

Jeg er nå inne i mitt tredje steg når det gjelder å utforske lange lukkertider, og de siste bildene mine er alle tatt med mellom ett og to minutters lukkertid. Det er noe fasinerende som skjer både med vannflaten og skyene når lukkertiden passerer 90 sekunder.

Jeg er .... når jeg får tenkt meg om .... faktisk enig i at forgrunnen er for grå og kan kuttes slik du foreslår.

mvh
Geir

Thomas R.
Jeg synes ett kutt vil gjøre komposisjonen veldig statisk fordi du da vil få horisonten i midten (eller nær midten) av bildet og det blir i mine øyne ikke pent. Jeg synes egentlig det fungerer bra slik det er gjort, kunne egentlig ønske meg å se hele den forrerste "steinskyggen". Det at den tangerer bildekanten forstyrrer litt.
Roger A.
Jeg er enig i at et kutt ville skape mere ro i bildet. Delvis for at horisonen blir tilnermet midtstillt, og fordi noen elementer i forkant forsvinner. Midtstillte biler er ikke en fy ting, om man vil skape en rolig, harmonisk atmosfære.
Et kutt like over den fremste stenen til høyre skaper mest ro, samtidig som man mister litt av føringen inn i bildet.

På den andre siden, om alle skulle beskjære bildene sine etter samme preferens, ville vi fått en masse like og kjedelige bilder etterhvert.

Jeg liker bildet som det er. Du har tydelig tenkt komposisjon, og sett for deg resultatet i opptakssituasjon. Bildet innehar en fin gradering av gråskalaen.

//roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu