Svaner
Utstyr
  • Nikon d70
  • Tamron 28-75mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger170
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Haakon B.

Minimalistisk og flott bilde, et godt eksempel på at støy/korn kan fungere godt som en optisk effekt i et bilde.

Mvh,
Haakon
Knut Georg F.

Minimalistisk og grått. Mulig det er linjer og diagonaler jeg ikke ser her, men mitt hovedinntrykk er et noe uskarpt, kornet bilde av ei fin lita øy, fugler og fortøyninger, som til forveksling ligner en litt mislykket sh-opptak med film.
Gode bilder har du ellers nok av (etter min smak:-)
Mvh Knut
Avsluttet .

Minimalistisk og grått, slik det kan også være, ikke noe galt i det! Ser ut som om toneskalaen stort sett er utnyttet eksponeringsmessig. Stødig hovedkomposisjon, men litt uheldig plassering av de andre elementene. Kornete, kraftig utsnitt kanskje, ellers virker det skarpt nok.
vh kjellh
Avsluttet .

Hei Jarle
Det må bare likes. Dette faller rett på plass hos meg. Jeg liker slikt.
Høy himmel. Øya perfekt plassert i bilde. Slik som enhver perfeksjonist vil ha det. Men, perfeksjonismen faller fort bort igjen. Grunnet den hvite stripen på høyresiden, som ikke stemmer med stripen, eller horisont er vel mer riktig, på venstresiden. Det er også litt kortere avstand på venstresiden mellom øy og bildekant.
Yes, synes dette ble meget vellykket. Skal jo nevne fuglene også, som gir balansen tilbake i bildet. Fugler vs. den hvite snøstripa ut til høyre.
Det lille rusket som ligger foran øya, midt i bildet, sikkert en fugl som dykker? Den kunne du med fordel fjernet, da vi jo ikke ser hva det er.

Et flott bilde.
mvh arild
Roy Arne K.

Ja her har du lykkes. Her viser det seg at det er ikke alltid at det er det mest dominerende feltet i motivet som nødvendigvis må ha bildets tittel - veldig bra. Liker også veldig bra din komposisjon her - med så mye himmel.
Dette minner meg litt om gamle dager - med de gråtonene samt den kornetheten du har valgt her.
Ja, dette synes jeg var veldig bra jobba!!!

Mvh. rak
Svend Wiig L.

Hei Jarle!

Du har mange, rene landskapsbilder. Minimalistisk og rolig å se på.

Dette med. Den røffe stilen med korn mener jeg er godt å se, også på slike motiv da en alltfor ofte er opptatt av en "glatt" struktur. Bra med himmel som kler dette formatet!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu