hoggorm i sylteland
Det er ikke bare fjærkledde skapninger du kan oppleve hos Terje Sylte, men også noen hoggorm som holdt vakt på ruta opp til skjulet. Nå som sola varmer godt på dagen, utnytter de vekselvarme dyra muligheten til litt solvarme, på berget eller i lune omgivelser.
Bildet inngår i albumet Dyr -
Utstyr
  • Canon 5D Mark II
  • Canon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom E.

Hei!
Ja det er litt av vært i Sylteland,hoggormen er fin plassert og presentert på mosen.
mvh Tom
Monika Frisvold V.

Et fint bilde av huggormen..men kunne tenkt meg at hodet kom litt bedre fram..
Dem er jo flott der dem ligger..
JEg kom utrolig mye lenger med min jobbing av fobien av slike dyr.. Du og Terje virkelig imponerte meg her... Fobien min skal opphøre og før sommeren må jeg ha macro av den arten....bare må...
mvh monika
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Ronny!

Ble et flotters bilde av vår giftslange dette blant gammel fjorårslyng og måssa.
Enig med Monika i at hodet liksom kom litt bort.
Fortsatt gute kvellen oppi Sylteland eller Meråker...
Tyrin.
Ann Kristin S.

Huff nå kommer disse ekle bildene igjen av det mest ufyslige dyret jeg vet. Jeg kjenner det i magen når jeg ser dem - på bilde.
Men må medgi at dette var et prakteksemplar med flott farge. Gjorde seg dessuten godt i fargerikt miljø. God skarphet og lys på,n. Greit for meg at hodet er litt gjemt.
Mvh Ann Kristin
Ronny A.

Hei, og takk for kommentarer:-)
Joda, hodet ble litt anonymt, men ville ha med hele slangen før den stakk av. Jeg er faktisk overrasket over hvor lite hodet på hoggormen egentlig er:-)
Neste gang skal vi få med Monika på makrofotografering, slik at den spytter litt gift på linsa, he he.
Ønsker alle en flott helg!
Ronny
Cathrine L.

Æssssj, ser du ikke mann at den ligger der med hode i retning av deg klar til angrep?!:-))) Får vondt i magen jeg, er pisseredd desse ekle krypdyra! Jada jada vet at dei også er pisseredd meg men det hjelper liksom ikke:-(
Ok må jo innrømme at du har vært dyktig som har klart å fange denne lange ekle saken på brikka:-)Ellers fin lyng du har fotografert :-))
Ha ei flott hoggorm fri helg!
Mvh Cathrine
Odd A.

Flott eksemplar av huggormen dette. Som kommentert tidliger kunne jeg ønsket hodet mer dominerende i bildet. Dette er et flott dyr som ufortjent har ett dårlig rykte. I steden for å være redd for høggormen vil jeg si at problemet er det motsatte. Min erfaring er at høggormen sparer på gifta og stikker av når den får makro objektivet trykket opp i nesa.
Mvh
Odd
Avsluttet .

Stilig! Flott bilde i et fint og naturlig miljø.
Har forsøkt å fotografere hoggorm et par ganger selv, men det virker som de alltid må være i noe kratt.Har ikke kommet nærme mens den har solet seg, som du har her.
Mvh.Halvor
Liv F. D.

Hei Ronny,
Skikkelig uææææ denne her. Jeg fikk angsten i meg da jeg vokste opp i Syteland og så fryktelig mange av disse som barn. Som ganske liten var jeg på tyttebærtur, sto og plukket bær, ante fred og ingen fare. Da jeg så frem lå det et beist av denne arten sammenkveilet oppå tua og gapte med kjeften rett fremfor meg (jeg var like høy som tua). Siden den gang grøsser jeg bare jeg hører ordet hoggorm.
Denne fanget fint til brikka i naturlig miljø. Fine farger. (PS husk høye støvler når du går i Sylteland!)

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu