Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_387449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Thorbjørn R.
Litt ordinært til deg å være - og ikke like god bruk av toneskalene som vanlig heller. Det blir derfor litt "flatt" opplever jeg. Likefullt et fint portrett med god kontakt med modellen, som har et litt underfundig uttrykk.

Mvh Thorbjørn
S. N.
Takk for kjapp kommentar! Jeg synes nok heller ikke dette er all verdens spennende, men håpet på tilbakemeldinger likevel, for jeg lurer litt på om jeg surrer rundt i et blindspor, både teknisk og innholdsmessig :) Jeg har prøvd å "lukke" hodet hans inne, for å forsterke blikket (som jeg liker) men vet ikke helt om det fungerer. Tenker selv at han nesten blir litt sammentrykt i hodet av denne etterbehandlinga, samtidig som jeg liker store mørke flater. Hm.
Silje
Stig Børre E.
Joda. Fint portrett av blid inder (?), men som TH er inne på er det litt kjedelig og lite inspirerende. Etterarbeidet er ikke helt i boks, Liker ikke at håret slukes opp og glir i ett med bakgrunnen. Ser ut som litt av høyre øre har gått med i prosessen. Det er også et lite lyst felt under venstre øret.

StigB
Dag T.
Jeg likte blikket, men misliker toneomfanget, mest fordi overgangen mellom hodet og bakgrunnen blir borte. Litt mykere kontraster hadde gjort seg.
Tom T.
Har sett på bilde flere ganger, bilde tiltrekker oppmerksomhet. Litt annen bakgrunnen hadde gjort seg.

TomT
Ivan H.
Hei,

Mykt smil med harde toner. Ikke så mye å si på motivet, men synes hodet blir litt rart fremstillt pga overgang fra hodet og bakgrunn. Mest på venstre side.
Litt flatt lys på høyre side av ansiktet, kanskje toningen her burde vært litt mer lik venstre side?
Eller har jeg ikke så mye mer kritikk å komme med. Det jeg har skrevet har jo allerede blitt påpekt.

"Rett på"-portrett som jeg synes treffer "allright", men med potensiale i etterbehandlingen.

Mvh
Ivan
S. N.
Takk for mange bra kommentarer, det er jo flott å se at bildekritikken faktisk nytter :) Jeg vet hvor jeg vil, tror jeg, og synes bildet har "noe", men likevel får jeg det ikke til å fungere, som så vakkert blir påpekt. Tror jeg legger dette bildet i skuffa, inntil videre, og går ut og tar nye bilder. Hilsen Silje

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu