En gammel sliter
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_38835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils B.
Gøyalt utsnitt og veldig bra farger. Gir minner om en svunnen tid. Vi kan fremdeles se noen av disse eldre sliterne på veiene og takk til de som orker å ta vare på historien.
Mvh Nils
Tom A. T.
Enig med Nils, artig og bra utsnitt med flotte farger.
mvh Tom T
Jarle L.
Som Nils sier, en gammel sliter. Siden det står rutevogn på skiltet, tyder det på at den fremdeles er ibruk til transport av passasjerer. Ofte går disse over på private hender.
At det er lukka skap i stedet for åpne hattehyller, kan bety at den er bygd for turkjøring eller langruter. Sykkelstaiv foran eller bak, var vel mere vanlig.
Hvis du har tilgang, vil du inne finne et skilt med byggeår,fabrikk etc.
Flott å se et slikt bilde, men skulle gjerne ha sett det i større format.
JL
Reidun G.
Morsomt å se. Skarpt og fine farger. Morsomt å se de gamle skiltene også, men husker ikke hvor O var fra ?
Mener å huske at vi hadde R i Hordaland, og så flyttet jeg til Telemark og der var det H ? - eller svikter hukommelsen ?
Reidun
Anne-Cecilie Wendelborg H.
Kul komp. og ikke minst motiv :-)
Bent S.
Et flott utsnitt av en kjempefin buss. Som JL, skulle jeg også like å se det i større format...
Mvh. Bent
Mehrzad G.
Artig og veldig bra utsnitt.

mvh Mehrzad
Hans-Einar O.
Denne typen husker jeg godt fra skoletida for mange år siden. Har humpa mange mil i en slik en. Blir rent nostalgisk. Fint utsnitt og bra farger!
Mvh Hans
Stig S.
Takker :-) Synes selv dette er en gammel sjarmør, men er enig i at formatet ikke yter full rettferdighet. Reidun,- så langt jeg jusker, var Bergen R og Hordaland O, eller var det muligens omvendt.... Åkke som; denne går i turtrafikk i Bergens-området, og fikk pris for mest velholdte veteranbuss i regionen ifjor. Jarle; denne er, iflg. det røde emblemet foran, bygget på Brødrene Repstads karosserifabrikk i Søgne. Og når en snakker om ''veteraner'' og ''eldre slitere'' - tror denne er fra midten av 60-tallet, m.a.o. 5-6 år yngre enn meg....

--ss--
Elisabeth W.
Slett ikke noe dårlig portrett av denne personligheten, med fine farger, ikke minst. Enn du da, som er 5-6 år eldre, regner du deg som en gammel sliter eller en gammel sjarmør? :-)
Er dette forresten et utsnitt du valgte der og da, eller har du prøvd deg fram med ulike varianter etterpå?

-- Elisabeth, av naturlige årsaker sterkt skeptisk til bruken av betegnelsen 'gammel' om noe(n) fra midten av 60-tallet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu