Husets siste dager
Tatt i et hus som såvidt står. Huset er falleferdig. Hadde ingen vinduer eller noe annet som et hus burde ha utenom husramma. Dette er et HDR bilde generert ut av 5 eksponeringer.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 10-20mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_388738} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Per T.

Ja, dette så ikke akkurat beboelig ut. Fine detaljer og bra dybde. Morsomt du nevner teknikken du har brukt, for i så fall synes jeg dette er et vellykket HDR-arbeid der du har unngått å overdrive effektene men i stedet fått til et bilde som eksponeringsmessig fremstår som velbalansert utenom de utbrendte partinene i vinduet. Bra dette. Mhv Per
André G.

Et svært bra teknisk gjennomført HDR bilde. Jeg kunne trodd det var vanlig bilde med blits. Flott teknisk!
Eirik E.

Takk. Prøvde meg ut med ferre eksponeringer. Det fungerte ikke like bra som å bruke 5 eksponeringer. Det ble fort mye surr siden det var såpass mange, men fikk kontroll på det etter en del prøving og feiling. Takk for kommentarene!

Per; Det utbrente vinduet har jeg faktisk gjort lysere. Det som fantes ute av bakgrunn var snø, dro jeg ned lysstyrken ble det grått + et par detaljer i snøen. Syns det var mer interessant å ha det på denne måten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu