Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_388960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorbjørn R.
Herlig bilde. Her bruker du skygger og lys på en utmerket måte - og bildet forteller en historie. "Tilskueren" til høyre hever bildet mange hakk. Jeg stusser litt på bruddet nede til høyre i sirkelen.

Mvh Thorbjørn

Kjell Sigurd S.
Dette falt i smak hos meg også. "Nisseluen" er nøkkelen, og tilfører ikke bare et nødvendig element til historien, men er også meget viktig for dybden i bildet. Det lille bruddet i sirkelen gjør situasjonen mer troverdig. Uten ville det fort kunne blitt noe arrangert over det. Vel tilpasset DOF. Har ikke noe å tilføre til dette. Knall!

Mvh
Kjell S
Jon V. S.
Hei.
Dette ble veldig bra!
Syntes bildet forteller mye med få elementer, svart/hvitt, korning og skygger gir en fin stemning. Ellers så er det noe jeg likte med de sirkulære formene som går igjen i dusk, sjonglørballer, skygger og lyssetting.
Som nevnt tilfører luen en fin dybde og forteller litt om brukeren.
Et kjempebra bilde!

Mvh.
Jon V.
Svend Wiig L.
Hei Silje!

Dette er virkelig en "høydare", i påsken, i mine øyne! (Sjelden på "nett" i disse dager!:))

Et bilde du kanskje ikke får så mange kommentarer på...!!!? men som for meg og de andre kommentarene, kan like!

Sirkus? Ute? Inne? Barn!? .....osv!

Seriøs: De tre Hvite og Sorte Ballene..mot hvit bakgrunn....! Sirkel, lys, og et eller annet skarpt..i en form som minner meg om barn og Blåfjell...!

Et bilde som forteller meg meget ....men ikke alt!

Superdupert og Knall,....I mine øyna!!

Mvh Svend

Ole A. V.
Barneluer er morsomme, så jeg faller litt for dette. Velgjort bilde, der mye fortelles med lite.
S. N.
Takk for kommentarene til dette bildet :)
Bruddet på sirkelen skyldes antagelig noen publikummere, men jeg synes det var bedre å beholde det slik enn å begynne å klone. Hilsen Silje
Tove H.
Flott bruk av lys, skygge og gjentakelser. Magisk aften med nisse i salen....
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Herlig bilde. "Heldig" med belysning av lua. Spenstig utsnitt. Det lille uromomentet som bryter nederst i det lyse feltet godtas herfra. Det er ikke noe pluss for bildet, men heller ikke noe stort minus. Bra!

StigB
S. N.
Takk til TH og SBE også :)
Lyset er nok ikke mitt eget medbragte, og sånn sett var jeg heldig, ja! Men ren flaks vil jeg ikke innrømme at bildet er, hehe. Nei jeg synes vel ikke bruddet i sirkelen er noe pluss, og skulle gjerne vært det foruten, men kloning er ikke min sterke side, verken praktisk eller prinsipielt.
Silje
Anette O.
Stilig! Liker formene her. Jeg innså faktisk ikke at det var en barnelue, før jeg så de andre kommentarene. For meg funket det som et spennende element i et litt surrealistisk foto. Morsomme sirkelformer og fin dybde!
Liker de "eksperimentelle" bildene dine :)

Anette
S. N.
AO, takk til deg også, litt på etterskudd. Fint å ha fått så mange kommentarer på sirkelformene, for jeg prøvde å få fram noen gjentagelser her, uten helt å vite om jeg kom i mål :) Silje
Håvard F.
Knallbilde! Masse å studere selv med få elementer. Svært spennende vinkel og bra bruk av skygger. Dette var svært severdig!
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu