Morgenstund
Satt og ventet på en kroknebbet fugl, men den så seg ikke brydd å komme i dette fantastiske motlyset. De trofaste ekornene er derimot mer samarbeidsvillig, og jeg satte pris på denne modellens flotte posering...
Lyset gjør dette til et bilde jeg kan ta vare på, da jeg har en del bilder av ekorn fra før. Synes spesielt de fargerike uskarpe refleksene på halen er flotte, men de er ikke så tydelige på en liten web-fil.
Bildet inngår i albumet Dyr ved kysten -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_390182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Terje S.
Liker lyset og den tekniske utførelse men syntes det blir litt for langt og trangt. En liten kutt i toppen gjør seg etter min smak.


Terje
Ivar B.
Godt gjennomført ekornbilde. Prima lys gjør hele greia og skaper et nydelig fargespill i halen. Likte dette! Mvh Ivar.
Thorbjørn R.
Ja, det er lyset som hever dette over et vanlig ekornportrett. Også ellers teknisk bra.

Mvh Thorbjørn
ingebjørg fyrileiv g.
Det slo meg hvem fotografen var her ja.. Du er god på ekorn (også), og dette har toner/lys man legger merke til. Positur og blikk er også heldig, og motlyset piffer opp svansen der bak. Himmelen i øyet gjør seg også. For å pirke litt, kan jeg omsider si meg enig med Terje ang. hva høyde har å si.

vh Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu