Nordover Helgeland
Tatt fra Valstad på Skaga, på øya Dønna.
Tja, si det...kanskje jeg har presset det litt her, men jeg synes at stråene og skyene er med på å trekke deg innover i bildet, og selv om stråene er en større del av bildet er det de små detaljene i horisonten som interesserer en. Kornet himmel, ja ja, får så være..litt tøft, kanskje.
Utstyr
  • Canon 40D
  • Sigma 10-20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Magnus L.

Heisan,

Liker hva du prøver på, men jeg tror ISO er for høy, hvis du ser i skyene/himmelen er det støy. Lurer litt på hva EXIF datane dine er, mulighet for at du kunne lagt de ut? Bra bilde utenom dette, liker hvordan horisonten utvikler seg.

Mvh
Magnus H.L
Knut K.

Hei. Takk for positiv melding, EXIF dataene ja..jo, skal se om jeg kan fiske de frem fra kameraet. Gikk til anskaffelse av en ny EOS 40D og noen objektiver etterhvert. Dette er tatt med en Sigma 10-20 mm. Påska ble første anledning til å prøve utstyret. Dette bildet tok jeg en ettermiddag, og litt artig er det at det var et litt umotivert foto i første omgang, fant liksom ikke noe motiv, selv om været var supert,og naturen her oppe er jo bare sånn. Gedigen og flott. Det lange gresset/stråene så imidlertid litt spennende ut. Men først da jeg begynte å utforske photoshop i samme anledningen, kom liksom dette motivet "nesten av seg selv". Har ikke jobbet med Photoshop før, og det er lenge siden jeg gikk inn for å fotografere på ordentlig og. Har et par ekstremvarianter av samme motivet og bildet, men må vurdere de et par ganger før jeg legger de ut. Lett å la seg rive med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu