Fugl i flukt
Bildet inngår i albumet • Arkitektur • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger672
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391566} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjetil D.
Artig med det unike øyeblikket med fuglen... men der stopper det for min del. Bygningen er i mine øyne ikke så veldig interessant.
Chr. G.
Greit nok med sammenfallet mellom måken og hjørnet på bygget, men bygningen har fått en alt for stor plass i bildet. Det er ikke godt å si hva budskapet _egentlig_ er.
Geir B.
Kjetil:
For meg er det for det første fargesammensetningen og for det andre linjene som danner flater som er det interessante her, rent arkitektonisk finnes det nok mer følsomme bygg.
Takk for kommentar.

Chr.:
Måken kom helt tilfeldig med på opptaket, og ut fra min egen tanke om bildets innhold er den kun en distraksjon som antakelig ikke burde være inkludert . Her er det nok byggets abstrakte form og konkrete tekstur mot den blå himmelen som er det fotografiske budskapet. Bbildets tittel er ment (kanskje helt unødvendig) spøkefullt.
Takk for kommentar.

mvh
Geir

Kjetil D.
Nå som jeg har studert bildet mer ser jeg at høyre side av bygningen er parallell med høyre bildekant... og tilsvarende øverst. Det, i kombinasjon med perspektivet er ikke så dumt. Gjennomtenkte utsnitt har jeg sansen for.
Geir B.
Takk for oppfølgingskommentar, Kjetil, imponert over at du har lagt merke til den tilsiktede paralelliteten, den er nemlig vanskelig å få øye på pga de øvrige diagonale linjene.

At fuglen er et distraksjonsmoment er jeg selvsagt klar over (jeg har gjort opptak også uten fugl) - her er den brukt litt på samme måte som kvisten i dette bildet: bilde nr. 292261.

Jeg liker også tanken på at i stedet for å være en vertikal flate (sett oppover) kan man i eget hode forestille seg at at det blå er vannflate og at man ser et horrisontalt plan (sett bortover) .... :-)

mvh
Geir




Avsluttet .
Hovedsaken er vel hva du selv liker Geir, synes perspektivet sitter bra her, fargene likeså, gode paralleller, er dette et parkeringshus kan mye skje der også, mord og fanteri der dødsfuglen svever forbi.
Mvh. Wind 8~))
geir e.
Jeg er nykomling i forumet - gammel fotoentusiast som etter mange år har tatt frem kamraet (eller kjøp nytt for å være presis) - men kaster meg allikevel utpå.

Jeg synes bildet er veldig bra. Det er en sterk spenning i fargene og en sterk spenning i perspektivet. Man vet at veggen er vertikal, men ser man på bildet, kunne den like gjerne vært horisontal. Måken understreker det vertikale, i tillegg til å bryte det parallelle og firkantede , så etter min mening funker fuglen utmerket.

Vennlig hilsen, Geir E
Geir B.
Takk for fine oppmuntringer, Eivind, at det er en dødsfugl er jo godt mulig .... hva vet jeg ..... :-)

Veldig inspirerende tilbakemelding du kommer med her, Geir, selv liker jeg godt at fuglen er bevegelsesuskarp mens resten er kvast, kantet og skarpt.

mvh
Geir

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu