"en rose i ditt vindu"
manipulert bilde i flere lag
Bildet inngår i albumet "hus uten folk" - forfalne og glemte hus på landsbygda som forlengst er forlatt av folk. de har et strøk av poesi over seg og innviterer meg inn...
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2009-04-19 11:10:20
  Versjon #2
 • Lagt inn: 2009-04-20 15:17:18
  Versjon #3
Utstyr
 • nikon D300
 • 18-200
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dirk R.
Hei anne,

veldig flotte farger og veldig bra sett det hele.

fint bilde

hilsen dirk
Tom A. T.
Nostalgisk og fint presentasjon med et herlig lys som understreker at det er ubebodd. Jeg liker slike bilder som viser en historie og hvor man kan sitte å tenke seg hva slags folk som har bodd og vært her kanskje et helt liv. De blir bare mer verdifulle etter som tida går.
mvh Tom T
Thore L.
Elegant bilde, svært godt skildret. Synes veien til venstre skaper god dybde. Vakre farger. Jeg synes kanskje det ovale feltet på fjellsiden til venstre tar litt mye oppmerksomhet.
Thore
anne g.
tusen takk for kommentarer Dirk, Tom og Thore! Thore, vedr. det ovale, så måtte det med. forsøker å legge til noen "odde" element for å fjerne det fra dokumentaren. legger ut en til v som kanskje balanserer det hele. mvh anne
Thore L.
Hei Anne,
Synes personen balanserer bildet litt. MEN han reduserer følelsen av fraflytting/ensomhet. Liker versjon 1 best, til tross for det ovale feltet :-)
Thore
Ivan H.
Hei,

I forhold til det forrige bildet i denne serien, synes jeg dette utstråler positivitet.
Får en følelse av vår, der snøen enda klamrer seg fast i fjellsiden.
Kunne tenkt meg en dypere tittel, der man kunne "lete" mer etter rosen og som ga fantasien enda mer spillerom.

Skal ikke begi meg ut på noen teknisk kritikk. Fint bidrag til serien din.

Jeg føler mer for v1 enn v2. Usikker på hvorfor, men liker tomheten i v1.

Mvh
Ivan
anne g.
tusen takk for utfyllende kommentar ivan. god ide med en indirekte pekepinn til rosen. hyggelig at du synes dette har en mer positiv karakter, føler også det selv. legger ut en tredje v, som jeg tror blir den endelige. se gjerne på den. mvh anne
ketil g.
Et bilde som jeg helt plutselig ble betatt av.
Fin tittel.
Odd Einar F.
Eg likar v3 godt. Den gamle dama passar fint inn, og det er vakre fargar i bilete. Men eg irriterar meg veldig over feltet i fjellet. Odd Einar.
Johnny F.
Må vel si at jeg ble mere oppgitt en betatt. Bak mine øyner ser det ut som om bildet er dratt mellom et eller annet forbedringsprogram dog med uklart resultat. Bildet er såpass mye endret at det er vanskeligt å si noe om den resterende bildekvaliteten. Det kunstneriske sliter jeg også med å forstå. Rosen blir rett og slett for liten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu