Brudepar
Hadde ikke tilgang på egne bakgrunner, så en vanlig vegg fikk gjøre nytten. Ikke noe avanserte greier, men jeg synes bildet illustrerer at det er mulig å få akseptabelt lys med temmelig enkle midler (se teknisk beskrivelse).
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-20 14:55:54
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-04-20 15:03:05
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHar kun brukt en kamerablits og gjennomskinnelig, hvit paraply. Lett, selektiv softing og diverse annen retusj i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christer Eide L.
veldig koselig bilde som illustrer veldig godt hva man kan få til med enkle middler. men synes personlig softinga blir for fremtredene. selv om den skaper en fin kontrast mot de skarpe øynene og får de til å virkelig stå frem, så tror jeg bildet hadde blitt bedre med mindre softning. kunne også tenkt meg litt mindre magenta i hudtonene.
tror også at du med hell kunne gitt bruden litt mer rom til venstre, tror det hadde gitt mer balanse i bildet, for nå synes jeg det blir litt vel tungt i venstre del.
men likte dette bildet ellers.

Christer.
Johan S.
Christer; Kunne du raskt si hvordan du reduserer magenta i f.eks. PS?

mvh
Johan
Robin S.
Har prøvd etter råd fra CEL å ta vekk litt magenta ved å legge til små mengder grønt. Hudtonene ble vel noe bedre, men mulig at dette resulterte i en aning grønnstikk i det hvite...?

Hvor mye softing man evt. skal legge på er jo en smakssak, men ettersom begge to her hadde litt urein hud, syntes jeg at jeg måtte ta i litt...
Christer Eide L.
okey, vet du hvordan du bruker masker? jeg ville laget et eget adjustment layer med selektiv color, rød vil være den fargen som stør først. trekk ned magenta og kanskje juster opp gul litt, kommer helt an på hvordan fargene utvikler seg. så ville jeg invertert denne masken, og visket frem brudeparet, slik at denne endringen bare fungerte på huden deres. legger ved bilde som viser hvor denne ligger hen. http://www.foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=452887

da unngår du grønnskjær og andre ulumskheter i det hvite.
Tage Åsali J.
Hei.
Bildet viser godt hva enkle midler kan brukes til, og man skal jo ikke rive seg med bestandig, slik at man ender opp med 5 lamper, softbokser, reflektorer osv osv. Om du vet hva du er ute etter, og fikser det så enkelt som mulig, er det jo det aller beste:)
Lyset tar opp fargen som den reflekteres av, og her har nok lyset tatt litt farge av veggene rundt. Bildet har et lityt gult fargestikk. Om du bruker curves, og velger den blå kanalen, kan du enkelt lokalisere hvor ansiktene er og dermed øke blått, slik at det gule fargestikket forsvinner. Når du øker blått, vil magenta automatisk reduseres, og du kan fint skille dette fra høylysene (skjorta) slik at ikke det andre tar opp korrigeringen.
Robin S.
Takker hjerteligst alle for gode tips og konstruktiv kritikk!
Karina H.
Kjenner jo paret, jo!
Sett bilete tidlegare, og syns det er eit enkelt, men fint bilete. Syns bryllupsbilete fort kan bli rotete. Likar godt gløden dei har i huden sin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu