Bildet inngår i albumet Galapagos -
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 17-40mm F4.0L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Liv F. D.
Det var da noen skikkelig skumlinger du har truffet på her da.
Synes det ble urolig stilig bilde. Likte komposisjonen. Flott fokus på den fremste til høyre her.
Bra!

mvh
Liv ")
Thorbjørn R.
Da var du kommet deg ut til Galapagos, ja. Fin skildring av havleganen. Jeg merker meg særlig symmetrien som de to dyrene skaper. Lys sand er kanskje ikke ideélt som underlag for eksponeringsens del - men jeg synes du kommer brukbart fra det.

Mvh Thorbjørn
Yngve Sem P.
Takk for kommentarene ! De bare ser skumle ut, Liv. Skinnet bedrar :) Thorbjørn, jeg har lenge hatt lyst til å ta turen til disse øyene, og din serie her på dotten derfra, inspirerte ytterligere. Til bildet: Det var nettopp den lyse sanden, den bevisste overeksponeringen og symmetrien, som jeg syntes ga dette høyst vanlige motivet på Galapagos noe ekstra. Artsbilder er greie nok, men jeg ville prøve å gjengi noe av livet på øyene på en litt annerledes måte. Det kommer flere bilder, så får man se om jeg har lyktes eller ei :) Setter stor pris på tilbakemeldingene !
Sissel N.
Rå kult bilde, flott komp, herlige modeller, fin feeling! Tusen takk for link til det flotte hundebildet og evaluering av mitt bilde, en ære å motta evluering fra en dyktig fotograf som deg, så mange spenstige bilder å finne hos deg!:) For en opplevelse det må være å komme til et slikt sted! Jeg koste meg veldig på Maldivene, men det er blåbær i forhold regner jeg med:)
Morten H.
Utrolig effektfullt med måten de er plassert og den hvite sanden. Ikke lett å ta bilder av ville dyr og samtidig få en spennende komposisjon - godt jobbet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu