Hva tenker du?
Kunne ønske det var lettere å digitalisere negativer.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-22 00:15:28
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon FM2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet papirfoto.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_392054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Isidoros P.
Varme dager og kalde netter..gleden over å få blomster.. overaskelses glede ..foreskelses glede-tårer..møte med sin skjebne i fjarne land..Det er mye jeg tenker når jeg ser bildet ditt og da for meg er et bra fortelende bilde.Har ikke mannen en rose til henne også ?
Thore L.
Gleden over blomstrene lyser fra henne. Piercingen er i mine øyne er interessant kontrast mot det lyse, pene og pyntelige. Synes blomsten i mannens hånd kommer litt dårlig frem (i hvert fall på min skjerm). Det blir litt mørkt der.
Thore

erika gohde s.
Tusen tusen takk for fine og kreative kommentarer Isidoros og Thore. Var ikke meningen å presse på for og høre hva folk tenker når de ser bildet, teksten under bildet skulle vel egentlig vært: hva tenker du på Samantha? Men mer spennende å høre hva dere tenker. Bildet er ca 15 år gammelt, men det har alltid betydd noe for meg (det er ikke planlagt eller "oppstilt"). Tror det var det første bildet hvor jeg fikk fanget et tilfeldig øyeblikk som uttrykker en viss undring/spenning. Skal prøve å legge ut en noe lysere versjon. Rart at etter så lang tid ser jeg først nå at det er mannen i bakgrunnen som har fokus og at forgrunnen er litt ute av fokus?
Erika
Thore L.
Jeg foretrekker verjon 1. Synes kontrastene der passer til øyeblikket. Ser at det er vanskelig å skape mer kontrast i rosen. Jeg synes fokusplanet er bra og kreativt. Det leder blikket mitt mot mannen etter at øynene først fokuserer på kvinnen.
Thore
Isidoros P.
Vanskelig å få kontrast når rosen og genseren er begge mørke..men hvis man ser litt nøye ser man..Jeg synes at det er bare morsomm å si hva jeg tenker om hva som skjer i bildet.. også øver jeg meg i norsk da..:)Ha en fin dag.
Avsluttet .
Vakkert, litt lysere ble det Erika, vanskelig med blomsten høyre forståelig nok, håper det er like bra som for femten år siden, kanskje bedre.
Mvh. Wind 8~))
erika gohde s.
Takk igjen Thore og Isidoros kult for meg at du får trenet norsken din..
Tusen takk Eivind for kommentarene dine. Femten år siden ja, blir kanskje litt vel nostalgisk, en tid med frihet, lite krav og lite bekymringer. I bildet har jenta plukket opp uekte blomster fra bakken og mannen en inntørket rose, vi var på tur utenfor allfarvei og kom over en gammel kirkegård. Prøver å digitalisere noen negativer fra den tida, men funnet ut at med noen lønner det seg å skanne papirutgaver og ikke negativene? Men så veldig bra teknisk kvalitet klarere jeg ikke å få frem. Har vel mye å si hva slags skanner man har og?
Mvh Erika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu