• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-27 13:53:07
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet*Selv holder jeg nok en knapp på V1.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir B.
Ahhh - flott bruk av bildeflaten og herlig med endelig et bilde som våger å presentere store, hvite flate for å underbygge komposisjonen. Også fint med hodets skråstilling som gir bildet en diagonal. Veldig bra.

mvh
Geir

S. N.
I likhet med forrige taler synes jeg også det er forfriskende bruk av store flater. Det veldige hvite, og den knallrøde munnen, som er godt plassert der nede i bunnen, midt i "trekanten skaper spenning". Veldig bra at du har fått med hele v-en, en beskjæring opp mot haka hennes og hele komposisjonen hadde falt i grus.
Litt uflatterende for henne med såpass gulmetning på øynene og tennene med alt det melkehvite rundt?
På denne posten i skjemaet kan jeg altså forslå å desaturere litt på tennene ;-)
En komposisjon til inspirasjon.
Chr. G.
Huff, det kan høres ut som om jeg har gått i kalibreringsfella igjen. Her er fargene svake, og øyne og tenner hvite. Jeg tipper det er min laptopskjerm som rett og slett er ubrukelig til finarbeid. Og jeg gremmes like mye hver gang...

Uansett, takk for raske kommentarer begge to.
Avsluttet .
Vakkert av denne asiatiske kvinnen, et godt direkte lengtende blikk, fargene kommer godt ut her er min mening, pluss for tenner, snuser hun er det jo bra for miljøet, kanskje litt mer nøyaktig med beskjæringen oppe slik jeg ser det, virker litt hakkete.
Mvh. Wind 8~))
Avsluttet .
Alt i alt et helt ålreit bilde, men det slår meg allikevel ikke helt. Av ovenfor nevnte årsaker.
Avsluttet .
Svarte der ble det noe feil når jeg brukte kritikkskjemaet. Alt jeg skrev i de to øverste feltene forsvant og bare den generelle konklusjonen kom med...
Avsluttet .
Nei, får ikke kritikkskjemaet til å ville lagre her i Safari iallefall. Så tar det på gammelmåten da.

Store, rene flater. Rene og fine farge og tonevalg. Spennende utrykk på dama.

At toppen på lua hennes forsvinner ut i det hvite, overgangen blir for brå i mine øyne. Savner også litt omgivelser som kan sette uttrykket i en sammenheng, da dette slik jeg ser det lite sannsynlig er noe "oppstilt" portrett men et bilde tatt i en eller annen setting, som forårsaker uttrykket. Når så omgivelsene sannsynligvis er fjernet i etterbehandlingen blir det noe som skurrer litt for min del.

Alt i alt et helt ålreit bilde, men det slår meg allikevel ikke helt. Av ovenfor nevnte årsaker.
Chr. G.
For ordens skyld, bakgrunnen er ikke fjernet i etterkant. Det er spotmålt på ansiktet, og himmelen er totalt utbrent. Skal se om jeg får hentet noe tilbake i øvre del av hodeplagget, synes også overgangen blir noe brå.
Avsluttet .
Aha, skjønner. Spotmåling i trynet, hvite klesplagg og høylys dag blir vel fort sånn ja. Versjon to er veldig mye bedre - selv om den gir en aldri så liten Ku Klux-assosiasjon hva hodeplagg gjelder...:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu