Mangus Tveito ut en diger klippe
Bilde tatt under finalen av Røldal Freeride Challenge. Magnus Tveito drar ut denne droppen i litt for stor fart. Heldigvis gikk det bra med karen.
Bildet inngår i albumet Skibilder -
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 80-200mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Good one!;) Liker kontrasten mellom "danskene" lenger ned i bakken og skiskjøreren!
Hugo Charles H.

Tøft bilde! Er litt uenig med meg selv om jeg syns det skulle vært croppet litt eller ikke. Faktisk litt tøft at en nesten må se to og tre ganger før en ser skiløperen i spranget...
Eirik E.

Takker.

Karoline: kontrasten mellom "danskene" og kjøreren har jeg ikke tenkt på, morsomt kommentar.

Hugo: Takker. Jeg mener at bildet ikke skal croppes. Bildet blir mer spennende og mektig sånn det står nå. Hadde jeg cropet det hadde jeg også mistet litt av vinkelen han har mot landingen. Og som du sier, det overrasker litt mer siden man må se et par ganger på bildet før man ser kjøreren.

Hvis jeg skal kommentere en sak jeg liker veldig godt med bildet er at kjøreren ligger med skygge i bakgrunnen men har også full sol på seg. Får en liten "blitz effekt" av det. Jeg var heldig med den!

Har forresten bildet i en sekvens, da kan man se hvor stor fart han faktisk har. Han fløy godt over 30 meter. Men sekvensen har jeg ikke lyst å legge ut her
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu