Kampklar
Prøver stadig å fange nye positurer situasjoner på orrleiken. Sekunder før nebbet ble stått hardt i brystet på motstandere gjør denne hanen seg stor og truende. Ser ut til at han har blitt nappa litt i brystet selv...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Halvor I.

gratulerer med et helt rått orrhanebilde! dette er noe av det beste jeg har sett inne her i år i denne sjangeren. når man til og med ser skygger av vingefjærene på kroppen, veit man at man har ei god eksponering! åssen klarer du å komme så tett innpå de? forstår at du har tele, men hvordan kamuflerer du deg?
Steinar N.

Dette var et detaljerikt og dramatisk foto av orrhanen. Liker spesielt godt den duse og fine bakgrunnen, og den skarpe tegningen fuglen gjør mot denne. Fine farger, skarpt og fint der det skal være skarpt. Bra jobba!
Marius S.

Hei Halvor!
Bildet er tatt med en 70 - 200 mm som er mye mer hendig enn feks en fast 300 mm når orrhanene sloss og lager leven fra 2 - 3 meter og utover. I dag bruker jeg et popuptelt, men du kan jo kikke på denne bilde nr. 307852 å se hvordan min bror kamulerte seg i fjor på samme plassen som dette bildet er tatt. Et lavt telt med en jervenduk foran åpningen. Ulempen med denne kamuflasjen er at man mister litt oversikt. Ved å bruke dobbelt kamuflasjenett foran en åpning på 30 cm * 30 cm har man god oversikt og orrfuglen lar seg ikke skremme. Jeg ligger alltid og tar bildene med et lavt standpunkt da dette etter mitt skjønn, bringer fotograf og bilder nærmere orrfuglenes verden.
Terje A.

Hei Marius.
Må bare slutte meg til de andre. Dette var et knallbilde med farger, skarphet - og motivet. Gratulerer.
Hilsen Terje
Ole Petter .

Hei dette ble bra skarpt,og fin positur.flotte farger..likte dette
Mvh Ole Petter
Odd A.

Et godt bilde av orrhanan. Skarpt og fint bilde med fin bakgrunn og flotte detaljer i fjærdrakta. En fin detalj den bare flekken uten brystfjær.
Mvh
Odd
Halvor I.

takk for svar! har sjøl hatt noen netter ute på leik i vår i et pop-up telt, men virker som om fuglene kvier seg for å komme nære teltet og flyr mye fram og tilbake fra leiken.Opplever du også denne "rastløsheten" hos fuglene? Mulig jeg setter teltet for åpenlyst. Setter du feks teltet opp midt utpå myra uten noe rundt?Et lavere kamerastandpunkt er også et tips jeg skal ta til følge!
Marius S.

Hei HI
Det er en fordel at teltet har stått en liten stund. Setter det opp i tilknytning til et lite tre og aldri på en plass der jeg finner fuglemøkk. Fuglene på leika jeg bruker er lite sky og jeg flytter teltet til 4 - 5 ulike plasser i relativt åpent lende i løpet av våren. Forsiktig kameraføring, ligge dønn rolig og la kameraklikkene komme når hanene spiller intenst, øker sjansene for mange timer med godt fotolys og spennende situasjoner.
Torbjørn P.

Nært og skarpt i vanvittig lys. Herlig orrhanefoto!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu