På Liland
Utstyr
  • Nikon D100
  • Tokina 28-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ketil g.
Fin stemning og godt håndtverk? Men jeg tror jeg ville latt huset til venstre komme tydeligere/lysere fram slik at det ballanserte mot den lyseste delen av himmelen. Slik det er nå, blir blikket mitt trukkt vekk fra huset og opp mot himmelen.

Ketil
Knut B.
Fint laget bilde, men det hadde blitt mye bedre dersom du hadde lyttet deg lenger øst slik at husene hadde fått et perspektiv i seg. Du kunne nok ikke greid å få til det perfekte perspektivet som er 1-2, men bedre en de du har.
Trond M.
Hei Ketil og Knut
Takk for fine tilbakemeldinger. Begge husene er lysnet litt, men kanskje var jeg litt for lett på hånden.
Knut; er nok litt usikker på hva du mener med øst (rent geografisk er østover til venstre på bildet) og perspektivet "1-2".

Mvh Trond
Knut B.
Hei igjen!
Det viste jeg. Tar jeg ikke feil så ligger dette huset ikke langt fra Randulf Fjellheim. Et 1-2 perspektiv får du når du ser et hus slik at den ene veggen er dobbel så lang som den andre. Dette perspektivet er det hjernen prøver å oppnå når vi ser et hus. Du skjønner at det å fotografere har mye med hjernen og plasseringen av øynene våre. For å forklare hva jeg mener. dersom du har stilt deg opp slik at du hadde fått det lyseste punktet rett over huset så kunne du tatt et bildet slik at trærne til venstre for huset og treet til høyre i bildet hadde vært med. Samtidig som at du hadde fått noe perspektiv i husene. I tillegg til det så hadde du oppnådd at det mørke feltet i snøen hadde dradd blikket mot husene. Med å få det lyse feltet i senter av bildet så hadde du oppnådd en bedre balanse også. håper at du nå ser hva jeg mener.

Knut
PS.
Se på etternavnet mitt og dersom du er oppvokst i Ofoten, så skjønner du at jeg er kjent. DS.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu