Rødt hvitt og blått
Hadde bestemt meg for en komposisjon
da gutten kom inn i bildet.
Har justert skygger og overeksponert i ps
Utstyr
  • Nikon d70
  • sigma 10-20mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Venche J.
Stanga er klar, men hvor er flagget (i dag?).

Tøft, minimalistisk og lekkert. Det er det som slår meg. Dristig med så mye hvitt, men det fungerer veldig bra i mine øyne. Gutten kom som bestillt han. :)
Bra dette Jarle.

Wenche.
Roy Arne K.
Her har du fått til en fin komposisjon. Synes gutten passer veldig bra inn her.

Du sier du har overeksponert i PS. Jeg synes du har overdrevet det litt - det mangler en del tegninger i det hvite. Og det er kanskje meningen at nesten alle fugene mellom steinene er borte? - eller?
Ville også klonet vekk den stsngen - den synes jeg er for langt ut til venstre.
Tror du hadde hentet mye ved å lage det i sort/hvitt og litt mindre overeksponering.
Mvh. rak

Avsluttet .
Hei!

Syns dette ble et svært vellykket resultat - farger, komp samt overeksponering passer bra her. Fint at du fikk med den lille detaljen øverst til venstre - den gir en fin balanse i bildet. Bildet fikk et nesten grafisk utrykk. Har et lignende bildet http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=454511. Men syns nå ditt var bedre.

Hilsen Jon Martin
Svend Wiig L.
Hei Jarle!

Har endel bilder selv fra Opra`n men er veldig "lei" motivene herfra!!:)

Dette skapte noe som interresserte meg!
Kontrastene, oppbyggingen og mange historier og gjentagelser i farger.
Linjene er gode!

Stangen oppe til venstre er med eller kanskje ikke!
Er ikke sikker her!

Bra!

Mvh Svend
Håvard F.
Spennende bilde Jarle. Synes du har lykkes godt her.. Blir sittende å undres over bildet. Bra!
mvh
Håvard
Thore L.
Spennende komposisjon, god utnyttelse av linjer, kontraster og farger. Gutten gjør mye, så det var bra han kom, synes jeg.
Thore
Yngve Sem P.
Synes det grafiske high-key-resultatet her er aldeles utsøkt. Minimalistisk, med de få elementene flott plassert, og knalle, gjentagende farger. Synes stanga veier godt opp tomrommet under. Tror du også med fordel kunnet kuttet et par cm fra bunnen. Svært behagelig å titte på. Bildet gir inspirasjon til å ta seg en tur igjen til dette allerede gjennomfotograferte byggverket. :)
Odd Einar F.
Det er fire element som ber biletet, flaggstanga, guten i sære fargar, dei blå blokkene og dei svake omrissa av den kvite marmoren. Og det er no først og fremst guten som gjer dette til svært sjåverdig. Odd Einar.
Liv F. D.
Herlig tittel!

- og et kjempestilig bilde.

Liv ")
Marit O.
Herlig oppbygning av linjer og farger,knall tøft bilde Jarle!
Persjon gjør sefølgelig hele bilde, knæs kontraster i bilde,er mere usikker på stanga oppi venstre side,tror jeg hadde valg og redigere bort den tar litt fokus bort fra selve gutten og bygge!
Men hadde virkelig sansen for dette bilde!!:)

Mvh Marit
Jarle H.
Tusen takk for alle komentarer til dette bildet.

Jeg hadde egentlig ventet meg flere kritiske røster til etterbehandlinga her;)

Var ute etter å forsterke linjene, fargene og de få elementene som er i bildet. Jeg tenkte på å legge ned flaggstanga siden det ikke var noe flagg der, men kom til at den skaper en viss ballanse. Samtidig så er linjene så svake at en kansje trenger et holdepunkt for å se hvor de begynner;)

Jeg forstår godt dine synspunkter RAK. Jeg har forsåvidt overdrevet det bevisst;) Prøvde en versjon i sh, men fargene er litt for sentrale.

Jarle
Avsluttet .
Minimalisme kan være lekkert. Her gir de klare rette linjene sammen med et fargerikt blikkfang bildet til et av de mest spennende jeg har sett på lang tid.
Det var på høy tid noen viste et annerledes foto fra dette bygget!!!

Mvh
arve
Avsluttet .
Minimalistisk med god renhet, sterke linjer, toner, fargene kommer snart i andre former Jarle, sløyfa må strykes, synes stanga forsterker inntrykket på en positiv måte, den må jo stå!
Mvh. Wind 8~))
Avsluttet .
Spennende og velkomponert bilde, Jarle. Et bilde man legger merke til. Muligens hadde bildet også fungert fint uten flaggstanga og de tre bygningstoppene oppe til høyre. En superminimalistisk variant bare med gutten og linjene :-)
Lill Beate Bru F.
Dette syns jeg er et meget severdig bilde,spennende komposisjon, flott med linjer, flott med overeksponering, flott med gutten og fargene som tilfører bildet det lille ekstra.
Et blinkskudd i mine øyne!:-))
Inger-Lise S.
Jeg syns dette er et svært godt bilde. Helt topp komposisjon. God balanse i bildet. Elegant, enkelt og dyktig presentert.

Inger-Lise
gro ayla l.
Kjempestilig bilde, med en spennende komposisjon. Flott med linjene på arkitekturen, og de sterkeste blåfargene (gutten og de blå høyhusene) som danner en motsatt "linje"!
Ha en kreativ dag:)
gro ayla
Avsluttet .
Spännande detta! En bild som man gillar direkt. Pojken är pricken över i:et så det var ju bra att han kom in i bilden.

Riktigt bra bild!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu