Rød Oktober
Synes fargene er flotte, og silhuetten av greinene skaper litt spenning i bildet.
Tar gjerne imot innspill :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dan Kenneth R.
Kjempeflott bilde...Nydelige farger:-)
Carsten A.
Dette er lagt inn i den mest ambisiøse gruppen for bildekommentar på FOTOdotNO, så jeg syns ikke det er på sin plass å rose dette ukritisk.

Hva tittelen angår gir bildet ingen assosiasjoner til krasnyi oktyabr (røde oktober - den russiske betegnelsen på oktoberrevolusjonen i 1917), bare så det er sagt.

Rent billedmessig er dette ikke noe mer enn en helt ordinær solnedgang - men her også med en noe uryddig forgrunn. Disse er ikke satt inn i en form for komposisjon. Farger fra en solnedgang er som stort sett eneste element ikke nok til å lage et bilde.

MVH CA
Anita D.
Takk for kommentarer - er jo med i denne gruppen for å lære av kritikkene :)

Tittelen ble valgt mest fordi bildet ble tatt i oktober måned, og det har mye rødt i seg.... vi ser forresten Russland på andre siden av elven her :)

Er enig i at det kanskje ikke er symmetri, eller at forgrunnen ikke virker vel overveid. Jeg gjorde det slik for å unngå at bildet skulle bli for klisjeaktig, og jeg synes de dottskyene speiler seg fint i vannet.

Men jeg lytter jo til en dyktig og erfaren fotograf, og tar til etterretning at bildet kanskje ikke fungerer godt nok likevel...? Tar gjerne imot flere synspunkt her.

Arve K.
Klisje eller ikke. Jeg synes solnedganger kan være flotte, og den du har fanget er en av dem. Jeg synes imidlertid at forgrunnen blir for uryddig og ødelegger litt av stemningen i bildet. Tanken med et element eller to i forgrunnen er god, men neste gang bør du etter min mening forsøke å finne en bedre komposisjon. En busk eller et tre i silhuett mot lyset og fargene i himmel og speiling kan være nok.
Anita D.
Takk for kommentarer her. Skal ta til meg de konkrete forslagene til forbedring. Takk :)
Hans Christian G.
jeg må si meg enig i kritikken du har mottatt her. Men jeg synes tankegangen din er bra, at du ikke er redd for å lage et "annerledes" solnedgangbilde. Jeg ser av de andre bildene dine at du har mange gode ideer, det gjelder bare å komponere det riktig.
Anita D.
Tusen takk for hyggelig kommentar, Hans Christian.
Setter stor pris på at du liker noen av ideene mine :)

-anita :)
Hans Christian G.
Bare hyggelig......
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu