Sariselgeren
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-06 19:26:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-05-06 19:28:17
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-05-06 19:29:32
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D80
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger132
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_395433} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut R.
Her kunne du med fordel gått mye tettere på mannen og brukt et annet utsnitt, f.eks. det nåværende bildets nedre, høyre fjerdedel (og lagt mannens hode ca i det gyldne snittets krysspunkt). Også litt mye blåstikk i bildet hos meg (sitter dog på en ukalibrert laptop for øyeblikket), og mannens ansikt kunne med fordel vært lettet opp, enten med utfyllingsblits i opptaket, eller i redigeringsprogrammet i etterbehandligen. Ellers et fint og greit indiabilde :)
Håvard F.
Mye bra her Erika. Det tekniske har Knut tatt tak i.
Tettere utsnitt kan heve bildet. Må si jeg liker å studere bildet. Det skjer litt her. Dama som utfører et eller annet.. vifter hun med en vifte tro?!, mannen som sitter på "kassa" og styrer butikken - styrer nok hele hjemmet også vil jeg tro og en som sover - kanskje en arbeider som har stått på hele morgenen med å stille ut varene.
mvh
Håvard
geir e.
Det er mulig det ville blitt bedre med et tettere utsnitt nederst til høyre, men en annen mulighet er å fremheve de tverrgående linjene - nemlig snorene med tekstiler. De er jo viktige elementer i bildet. Kvinnen til venstre er også viktig og kan balansere mannen - med det rosa sjalet som "omdreiningspunkt" Så jeg ville pøvd å kutte slik at jeg fjernet buksen nederst til høyre, og kanskje tatt litt i overkant.

Bare noen tanker på formiddagen! Jeg likte bildet, veldig bra!

Vennlig hilsen, Geir Ellingsrud
Thore L.
Fargerikt og fint bilde! Her tror jeg du har flere bilder i ett. Originalen synes jeg står godt på egene bein og forteller en god historie. Tror også flere utsnitt her, som påpekt over, kan fungere godt, og kanskje fortelle en litt annerledes historier. Du kan jo prøve deg frem.
Thore
Isidoros P.
Et fint og fargerik bilde er Sariselgeren.Du kan sikkert prøve å få en eller annen ny utsnitt som jeg gjerne vil se men som sagt originalen har allerede en bra historie.Når det gjelder teknikken kan jeg ikke si så mye..
erika gohde s.
Tusen tusen takk for alle kommentarene. Jeg er overveldet. Bra at man får jobbet litt med bildene sine og se på det med nye øyne og se flere muligheter med andres forslag. Er ikke flink til å fotografere mennesker jeg ikke kjenner, det er ikke helt mitt favorittområde. Jeg synes jeg bryr dem, slik som denne mannen, han samtykket i at jeg kunne ta bilde, men så ikke ut til å kose seg akkurat, så fotoet ble tatt i lyntempo, uten plan eller flere eksponeringer (Noen ganger har jeg jo også opplevd fotografering som et positivt "kontaktmedium"). Vet ikke om jeg er enig i alle kroppeforslagene. Men synes V2 kanskje ble et bedre bilde, med noe kropping? Det er nok litt feil tittel på bildet, jeg ser mer på fotoet som en sammensetning av flere elementer, ikke bare mannen i forgrunnen. Hele familien hører med, vinduet i veggen og sariene. Hadde kanskje passet bedre med sariselgerfamilien? Tenkte tidligere på å lysne ansiktet til mannen, men husket at han var nå veldig mørk, og at det kanskje ble litt fusk å lysne huden? Takker igjen for at dere har tatt dere tid til å se på mulighetene i bildet.
Mvh Erika
Thore L.
Jeg synes versjon 2 ble hakket bedre enn originlen, Erika!
Thore
Isidoros P.
Hm..V2 og V4 er veldig bra..det lønner seg med hard arbeid..:)
erika gohde s.
Helt enig i at V2 gjør seg best. Takk skal dere ha.
Mvh Erika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu