Grenen
Utstyr
  • 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_395974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Pent dette,der det flotte lyset gjør mye av stemningen i bildet.
Synes også at utsnittet er bra.
Hilsen Gunnar.

Per Ove H.

Takk for konkret og velformulert kommentar. Lav sol og varmt lys gjorde at det var gode forhold for foto. Bildet er tatt om kvelden 1.mai. Objektiv var EF 24-105 (40mm, f8, 1/200, ISO 200).

Mvh
POH

ingeborg w.

Kveldslyset gjør mye. Liker godt hvordan du har personen som fokuspunkt på venstre side, samtidig som gresset på høyre side i forgrunnen gir dybde og sørger for balanse.
Venche J.

Nydelig kveldslys som gir spennende mønster i sanden og lange myke skygger. Veldig flott dybde. Jeg hører bølgene sukke.
Jammen er det flatt i Danmark. :)
Wenche.
Inger Anne Maritsdotter V.

Der har eg vore i 97 og 98, og eg lengter tilbake:-)

Her har du vore ute til rett tid m.h.t. det fine kveldslyset, liker de ulike elementene i bildeinnholdet. Vakkert og stemningsfullt.

mvh Inger Anne
Tone A.

Denne vakre maistemninga frå Danmark skilde seg ut blant bilda dine.Dette er antakeleg ein litt kjøleg vårkveld pga kleda til mannen.
Det varme lyset gir gylne tonar til steinane og marehalmen i forgrunnen.Den flate stranda med alle sine fotspor og skuggeparti, har også gylne tonar dvs mest på bakgrunnen med sanddynene og marehalmen prega av litt meir grøntonar.
Ytterst på Grenen står det nokre mennesker og gir blanse til den einslege mannen.Båtane er flott plassert på den rolege sjøen, som berre har nokre dovne bølger mot land.Blåtonane er friske mot den lystona himmelen og det gylne landskapet.Flott komponert kor mannen med sine rødtona klede blir ein fargeklatt og dreg blikket.
Ein nydeleg vårstemning frå Grenen som osar av stilla.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu