Buer og trekanter
Var der akkurat da regnbuen dukket opp.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger577
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396308} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Gode linjer, trekanter og buer er min mening Edmund, vakkert i system med rene fargetoner, et snev av vann og bygd skaper dybde, flott moment i regnbuen godt fanget i rette øyeblikk, ender i låven ser ut som, skal se der ligger sikkert en skatt.
Mvh. Wind 8~))
Roar W.
Veldig matchende linjer og farger med skiltet foran i forhold til låven bak og hvor alt er fotografert rett forfra. Regnbuen komplenterer det hele samtidig som de mørke skyene gjør bildet stemningsfult men friskt.

En stilfull komposisjon som fenger interessen til å se nærmere på det.
Per Harald G.
Likar utsnittet og den regnvåte asfalten som reflekterer litt av raudfargen på løa. Fin komposisjon av trekantar, og der regnbogen lagar eit litt magisk skjær over det heile.
Avsluttet .
Dette synes jeg er en flott gjengivelse av det vakre som kan dukke langs landeveiene. Jeg har ikke noe mer å tilføye de foregående kommentarene her.
Lars B.
Det som fenger meg spesielt med dette bildet utover den pent matchende geometrien er at regnbuen nå tydeligvis også blir tilgjengeliggjort via kabelnettet ;o)

Hilsen Lars
Edmund M.
Takk for respons på dette fotografiet. Heldigvis er det ingen som mener at kabelen som kommer inn fra venstre bør klones bort. Den har jo fått en funksjon her, ifølge LB-H. Dessuten bidrar den til dannelse av trekanter. Jeg har i noen måneder tenkt at jeg skulle utnytte denne låven og skiltet i en fotografisk sammenheng. Fotografiet er tatt fra parkeringsplassen til nærbutikken. Så under handleturen på lørdag dukket regnbuen opp samtidig med meg. Og kameraet er stort sett med på handleturer..
Edmund M.
Tomm H.
Mange uinteressante elementer satt sammen på en svært god måte med alt det som et spennende lys har å by på. Et magisk øyeblikk som du har fanget på en mesterlig måte!
Knut R.
Fin komposisjon og lys som kler fargene, men det hadde løftet bildet enda et hakk rent visuelt om du hadde redigert vekk ledningen i luften og skyggen på låveveggen.
Håvard F.
Godt bilde med linjer, buer og kanter i skjønn forening. Godt sett og svært godt utført!
mvh
Håvard
Ketil K.
Her var det jo ikke mye å trekke! Gøyalt - med godt blikk!

- Ville hatt lavere standpunkt, så skiltet ikke brytes av taklinjen.

- Ville også mørknet bilde noe, tror det blir mer delikat da, nå ble det litt tomatsuppe, for å ta godt i.
Edmund M.
Takk for de siste kritikkene!
Ketil: Om skiltet hadde vært isolert mot de grå taksteinene, hadde det helt klart vært et pluss for bildet. Slik som bildet fremstår på min skjerm, tror jeg ikke en justering mot det mørkere ville tjene bildet.
Knut: Å ta bort kabelen og skyggen på veggen slo meg med det samme jeg begynte å studere bildet, men la bort tanken ganske raskt. Mest på grunn av dokumentasjonshensyn. Men også fordi det ligger et lite visuellt poeng i at den er der.
Tomm og Håvard: Hyggelig at denne form for fotografi fenger!
Mvh. Edmund
Avsluttet .
Dette bildet har gått meg "hus forbi" desverre. Takk for linken. En herlig komposisjon med gjentakelse av former og linjer, og i tillegg med regnbuen som prikken over i'en. Det meste er sagt i kommentarene før meg og skal ikke gjenta det, men et utsnitt til stor inspirasjon!
Stig Børre E.
Her ja! Her var det geometri så det holder. Veldig gjennomtenkt komposisjon. Alt ser ut til å være plassert riktig. Kledelig smell i tonene.
Du har til og med fått med en liten bue av asfalt nede til høyre. Snedige saker dette.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu