Den store dagen
Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • Kompakt digital
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihånd, eksisterende rombelysning
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Odd Einar F.
Dette festbiletet likte eg. Fokuset på ringen, glaset og den gestikulerande handa fortel historia på ein uventa måte frå eit uventa perspektiv. Odd Einar.
Knut Georg F.
Hei Odd Einar
Takk for kommentaren. Synes også at jeg lykkes bra med å samle ulike fortellende elementer på bildeflata (ring, glass, hender og ansiktsuttrykk).
Mvh Knut
Dirk R.
Hei Knut,
ja det er et spesiel bilde, men også jeg synes at du har gjørt det veldig bra.
fascinerend hva man i dag få ut av en kompakt camera.

hilsen dirk
Thore L.
Elegant med god fokus på ringen som er hele symbolet på den store dagen. Feires må det jo med champagne. Skjorte med mansjettknapper og hvit sløyfe illustrerer høytids og festbekledning. Et annerledes men svært bra brudgomsbilde!
Thore
Isidoros P.
Kul vinkel du fikk her ..jeg har sett noe liknende på en film..tror jeg ..eller er bare en minne jeg har fra en fest..bra focus på de viktige ting i dagens feiring..bra tenkt og elegant gjort..;)
Roger H.
Dristig og fin måte å fotografere en skål på. Skarpheten er akkurat passe og den gestikulerende venstrehånden er bare så bra. Et bilde jeg likte.

vh Roger
Knut Georg F.
Hei Thore, Isidoros og Roger. Mange takk for gode kommentarer. Dette er et snapshot tatt med en kompaktdigital med vendbar søker (som jeg synes er et meget godt redskap for snapshots) som gjør det mulig med sære "ståsted" uten å vekke oppmerksomhet (som med f.eks. rolliflex Roger).
Mvh Knut
tor åge s.
Glitrende utført... Herlig vinkling og perfekt med fargene på ringen og drinken...
mvh totto
Tomm H.
Ja det er en kameravinkel få fotografer inntar under en bryllupsmiddag. Nå har du jo forklart hvordan du fikk til akkurat det uten å trekke for mye oppmerksomhet. Vil jeg selv prøve å komme i samme posisjon med kamera i neste bryllup? Neppe. Du får frem elementer som ring og champagne og det er muligens et bilde fra en slik dag bør ha. Men de viktige fotominnene fra et bryllup er for meg følelsene som er i sving og ikke kan kjøpes på butikken. Sånn sett blir det litt kjedelig med et "business-like" uttrykk på brudgommen tross original vinkel.
Knut Georg F.
Hei Tor og Tomm
Mange takk for kommentarer og synspunkter.
Tomm: I forhold til bilder av mennesker er jeg mer stuefotograf enn studiofotograf, "skyter oftere fra hofta enn fra stativ", og synes jeg kommer nærmere situasjoner, mennesker og følelser på denne måten, dette bildet er ikke et unntak. Er nok uenig i at personen fremstår som kjedelig/forretningsmessig, men om dette er en rimelig tolking kan jo forklaringen være at et bryllup i dag egentlig er mer ståk og big buissniss enn et utbrudd av kjærlige følelser :-)
Heldigvis har vi ulik oppfatning av hva som er gode vinkler og motiver, det gjør det spennende å fotografere, og å studere andres fotografier. Prøver dog å holde meg innenfor rimelige grenser og gjør ikke "alt" for å være anderledes for å vekke oppmerksomhet.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu