Fjørtoft Brannvesen.
Utkantar har ofte lokalt brannvesen. Vi har 8 øvingar for året. Dersom det går alarm møter dei som er heime opp. I romjula hadde vi brannalarm kl 0400 på natta. Fire var heime og møtte opp. Frå alarmen kom til vi hadde vatn på huset tok det 16 min. Alle kom seg ut, men huset var overtent då vi kom dit. Bil og mannskap er om lag like gamle. Vi har kvinneleg brannkonstabel, Norunn.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396376} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind S.

God fortelling fra lokalsamfunnet om fellesskapet der du bor, hvor den gamle traver i midten også forteller om midler til rådighet..50/60 talls Ford?
Bør inn i lokalavisa denne historien.. som dokumentar bilde synes jeg dette var bra..
Øyvind
Knut Georg F.

Flott dokumentar, godt bilde (skulle gjerne hatt med hele foten til dama, og kanskje ikke hatt med bilen i venstre kant:-).
Mvh Knut
Håvard F.

Flott formidlet og fortalt rundt bildet. Slikt har jeg sansen for Odd Einar.
Bra bilde :)
mvh
Håvard
Odd Einar F.

Tusen takk for kommentarar. Det var eit stort framsteg med denne bilen. Det er vasstank på han og god forsterkningskapasitet på pumpe. Det gjer at vi kan starte sløkking så snart vi er framme med bilen, medan vi koblar oss opp på hydrant. Dette var teke på øving no i mai. Eg kjem til å prøve på nytt med betre lys. Eg trudde at heile foten ville vere med pga at eg rekna med at eg ikkje såg alt i søkaren. Bilen og foten irriterer meg. Det er ikkje lett å få fint lys i andleta med hjelm. Det vert for stor skugge over augo. Det kan hende eg vil prøve ei anna løysing med hjelmane, sjølv om dei er sentral for yrkesgruppa. Odd Einar.
Avsluttet .

Skikkelig brannmannsløft på dette Odd Einar, stolte gutta boyz, friskuser, vakker doning, framleis blank i lakken etter alle disse år.
Mvh. Wind 8~))
Vegard L.

Flott bil omkranset av ivrige brannmenn/damer. Artig.
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu